IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Nutramax: povestea care începe în 2008...

La poalele Parângului, acolo unde începea pe vremuri vatra vechiului regat al dacilor, în pasul Munților Vâlcan, pe unde trece astăzi drumul care leagă Oltenia de Țara Hațegului, o familie de-a locului s-a gândit să redea românilor toată înțelepciunea leacurilor de demult cu care se însănătoșeau strămoșii.

Astfel s-a născut în 2008 compania Nutramax, la început ca o mică întreprindere de familie axată pe producția și distribuția de pulberi bioactive din plante medicinale tradiționale dacice, astăzi una dintre cele mai reputate companii din România dedicate producției și distribuției de pulberi bioactive din medicina tradițională a multor popoare vechi.

Comercializarea pulberilor bioactive a început după ce noi am încercat un stil de viață sănătos, bazat pe consumul unui număr mare de produse bio-organice. După care am înțeles că există o cerere mare pentru astfel de produse, precum și cât de important este să fim informați corect, să avem acces la o alimentație sănătoasă, naturală, fără pesticide sau alte substanțe chimice, la prețuri accesibile față de oferta existentă pe piață acum.


 


♦ Misiune și viziune: inspirați din natură

Misiunea noastră: compania Nutramax cu peste 12 ani de experienta, este una dintre cele mai cunoscute companii românești de pe piața producției, distribuției și desfacerii de pulberi bioactive și produse naturiste de înaltă calitate, Nutramax își propune să ofere consumatorilor soluții de sănătate pură la preț accesibil, în deplină conformitate cu sloganul companiei: Nutrition inspired by nature / Nutriție inspirată de natură !

Viziunea noastră este în deplină legătură cu satisfacția și sănătatea clienților noștri, cărora dorim să le putem oferi tot ceea ce este necesar pentru o viață activă, lungă, plină de sănătate și de realizări. Suntem o companie responsabilă cu mediul, încurajând dragostea față de natură și un consum responsabil din punct de vedere ecologic. Ambalajele pulberilor noastre bioactive sunt din hârtie ecologică, reciclabilă. Pe plan local Nutramax își dorește să fie o companie-model care să susțină economic zona noastră atât de greu încercată de politicile de restructurare de după 1990.

 

♦ Politica de produs: sănătate prin calitate și corectitudine

Astăzi, Nutramax deține în localitatea Vulcan (lângă Petroșani) o unitate de producție modernă, cu suprafață de 550 mp, autorizată fito-sanitar, dotată cu toate echipamentele necesare producției de pulberi bioactive liofilizate. Întregul flux de producție cât și spațiile de depozitare / manipulare, începând cu materia primă și terminând cu produsul finit, sunt utilate cu aparatură și instalații moderne de procesare și fabricare. Avem implementat pe întregul flux de producție un sistem controlat de climatizare, ventilare și dezumidificare conform standardelor igenico-sanitare în vigoare.

De asemenea, Nutramax deține și o unitate de productie moderna supra-etajata, cu 6 nivele distincte de cultura. Sera de interior pentru culturi bio, este prevazuta cu toate anexele si facilitatile specifice pentru cresterea si recoltarea vlastarilor si germenilor, amprenta la sol de 275 m2, desfasurata (fiind supra-etajata pe 6 nivele de productie) peste 1500 m2/cultura.

Pe lângă specializarea și autospecializarea continuă a fondatorilor în domeniul medicinei și practicilor naturiste, Nutramax
a colaborat permanent cu specialiști recunoscuți din România și din străinătate din dorința de a oferi clienților cele mai bune
soluții naturale pentru problemele de sănătate specifice omului secolului XXI.

Nutramax deține și 6 tehnologii complete în curs de înregistrare la OSIM pentru cultivarea, fabricarea și/sau comercializarea următoarelor produse bioactive:

  • • Cultivarea și procesarea germenilor și vlăstarilor bio.
  • • Cultivarea și producerea spirulinei bio in mod artizanal.
  • • Producerea usturoiului negru bio în mod tradițional-artizanal.
  • • Fabricarea pilulelor tradiționale tibetane din plante bio.
  • • Fabricarea de alimente funcționale tip: Caplete BioActive.
  • • Producerea de alimente fermentate tip: Natto & Tempeh.
 

Partenerii și furnizorii noștri externi provin din țări precum: SUA, Brazilia, India, China, Uniunea Europeană etc. În prezent avem în ofertă peste 100 de pulberi certificate organic, adăugând permanent produse noi, ca urmare a dezvoltării și stabilirii de noi contacte de afaceri. Corectitudinea și sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice fără de care nu am fi reușit într-un timp relativ scurt să avem relații comerciale durabile, bazate pe încredere, cu toți partenerii noștri externi.

Aceste companii sunt producătoare și exportatoare de pulberi bioactive la nivel mondial. Furnizorii noștri ne-au oferit exclusivitate absolută la distribuția produselor în România.Toate produsele noastre sunt importate având toate avizele și certificatele necesare, conform legislației sanitare interne și internaționale, cum ar fi: certificat fitosanitar, certificat de sănătate, certificat de origine, analize de laborator, certificat de fumigație, certificat organic etc.
 

♦ Politica de preț: accesibilitate fără compromisuri

Deși produsele noastre de înaltă calitate ar putea fi comercializate la prețuri mult mai ridicate decât cele practicate în prezent, compania Nutramax își propune să păstreze un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale, astfel încât să putem oferi aceeași valoare superioară unui număr cât mai mare de consumatori, practicând marje de profit operațional care să permită pe de o parte creșterea companiei, și pe de altă parte să nu atenteze la satisfacția clienților, chiar și a celor cu disponibilități bănești mai mici.

Pe produsele noastre veți regăsi mereu simbolul „PRODUS MASS-MARKET” care certifică faptul că produsele noastre au un preț accesibil, fără o strategie de jefuire a clientului în spatele lor.

 

♦ Politica de distribuție: să fim acolo unde sunt consumatorii noștri

Pe de altă parte marja de profit păstrată în mod deliberat la un nivel moderat și accesibil celor mai vulnerabili consumatori nu ne permite o diversificare prea mare a politicii de distribuție. Spre deosebire de alte companii care comercializează (sau pretind că o fac) produse „naturiste”, folosind în acest scop armate întregi de distribuitori, produsele Nutramax pot fi achiziționate numai de la magazinele proprii (online și offline) și din magazinele distribuitorilor autorizați. Prin rețeaua de farmacii și plafaruri partenere acoperim aproape toate reședințele de județ. Online, din magazinul nostru, putem livra oriunde în România în termen de 24-48 ore.

Produsele afișate pe site au prețuri destinate consumatorului final. Vă putem oferi diverse pulberi bioactive în vrac, la un preț mult mai competitiv decât în varianta ambalată individual la 125 gr, existentă pe site în acest moment.

Dacă sunteți interesați de pulberile bioactive în vrac pentru: 5kg, 10kg, 25kg atunci vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza o cotație de preț fără concurență la ora actuală pe piața produselor naturiste din Romania. Oferta în vrac este valabila numai pentru persoanele juridice!

Pentru condițiile de colaborare vă invităm să dați click aici!