IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Laboratoarele Nutramax


♦ Compania Nutramax Trade srl este situata intr-o superba zona montana in localitatea Vulcan, pozitionata la poalele Muntilor Vilcan. Orasul se afla la o distanta de 12 km de municipiul Petrosani si 100 km de municipiul Deva, resedinta judetului Hunedoara. Vulcan este a doua localitate a Vaii Jiului ca marime, dupa municipiul Petrosani. Partiile de Ski din Parang sunt situate in inima Muntilor Parang, la circa 20 kilometri de municipiul Vulcan. Statiunea Parang se afla la aprox 1.800 de metri altitudine, fiind una dintre cele mai apreciate statiuni de catre iubitorii sporturilor de iarna din Romania. In imediata apropiere a orasului Vulcan se afla si cunoscutele statiuni montane Straja si Pasul Vilcan, care ofera turistilor dornici de schi experiente cu adevarat deosebite !

♦ Toate departamentele companiei Nutramax prezentate la rubrica contact, va stau cu placere la dispozitie pentru comenzi sau informatii suplimentare!

♦ Compania Nutramax dispune de un magazin de prezentare situat in incinta unitatii noastre, unde veti regasi cu placere toate produsele comercializate de catre noi,  deja cunoscutele pulberi bioactive insotite de sfaturi avizate si pertinente venite de la personalul companiei noastre, despre modul de administare al acestora dar si diverse accesorii necesare administrarii in siguranta a acestor pulberi !

♦ Laboratoarele companiei Nutramax sunt dotate cu toate echipamentele necesare obiectului nostru de activitate. Pe intreg fluxul de productie incepand cu materia prima si pana la produsul finit, avem implementat sistem automatizat de climatizare, ventilare si dezumidificare, conform standardelor igenico-sanitare in vigoare. Fiecare lot de materie prima sau de produs finit sunt supuse unui proces de verificare riguros, inainte de fiecare achizitie, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei produsului !

♦ Compania Nutramax detine in prezent o fabrica moderna cu suprafata totala de 550m2, autorizata sanitar pentru productia de suplimente alimentare si dietetice, dotata cu toate echipamentele necesare obiectului nostru de activitate. Pe intreg fluxul de productie precum si in spatiile de depozitare / manipulare, incepand cu materia prima si pana la produsul finit, avem implementat sistem automatizat de climatizare, ventilare si dezumidificare, conform standardelor igenico-sanitare in vigoare. Prelucram cu grija si multa pasiune materia prima de cea mai buna calitate, importata direct de la producatori de prestigiu din Europa, Brazilia, India si China, pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele unor produse de calitate premium !

♦ Compania noastra mai detine o unitate de productie experimentala (sera de interior) pentru culturi bio cu toate anexele si facilitatile specifice in suprafata totala de peste 275 m2. Germenii si Vlastarii sunt cultivati într-un mediu controlat utilizand o tehnologie de cultivare de interior in sistem organic aeroponic. Indoor Organic Aeroponic Cultivation. Cu ajutorul acestei tehnologii noi, chiar si radacinile germenilor si vlastarilor sunt comestibile, facand din acestia un superaliment bioactiv cu adevarat high-tech ! Sistemul IOAC face posibila utilizarea tuturor variabilelor naturale într-un proces de cultivare perfect controlabil. Totul incepand  de la iluminat, la umiditate, temperatura si hrana naturala, este controlat pentru cresterea optima a vlastarilor. Un ingrasamant special organic si nutritiv este amestecat in sistemul de apa, care permite ca radacinile germenilor si vlastarilor sa creasca si sa se raspandeasca chiar si in lipsa solului, garantând astfel radacini viguroase, curate si santoase. Acest sistem ne permite sa crestem germenii si vlastarii pana la atingerea  potentialului lor nutritiv de varf (8 zile). Acesta tehnologie asigura vlastari  perfect curati, fara bacterii, mucegai sau produse chimice de crestere. Noi includem radacinile in produsul nostru pentru mai multe beneficii nutritionale. Procesarea germenilor si vlastarilor incepand cu recoltarea si terminand cu etapa finala de ambalare, se face numai de catre Laboratoarele Nutramax !

♦ Compania noastra detine spatii de depozitare specifice fiecarui sortiment de produse. Incepand cu spatiile destinate receptiei materiei prime si la la depozitarea produsului finit, toate zonele de depozitatre au implementat un sistem automatizat de climatizare, ventilare si dezumidificare, conform standardelor igenico-sanitare in vigoare !

♦ Furnizorii nostri ne-au oferit exclusivitate absoluta la distributia produselor in Romania. Toate produsele noastre sunt importate avand toate avizele si certificatele necesare, conform legislatiei sanitare internationale ca: certificate fitosanitare, certificate de sanatate, certificate de origine, analize de laborator, certificate de fumigatie, certificate organic, etc. In prezent avem in oferta peste 100 de pulberi certificate organic, adaugand permanent produse noi, ca urmare a dezvoltarii si stabilirii de noi contacte de afaceri. Corectitudinea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp relativ scurt, sa avem relatii comerciale durabile, cu toti partenerii nostri externi. Partenerii nostri externi provin din tari ca: USA, Brazilia, India, China, Europa, etc. Aceste companii sunt producatoare si exportatoare de pulberi organice la nivel mondial.

♦ Compania Nutramax mai detine de asemenea 6 tehnologii complete in sistem Know-how, pentru cultivarea, fabricarea si comercializarea urmatoarelor produse bio-active:
• Cultivarea si procesarea germenilor si vlastarilor bio.
• Cultivarea si producerea spirulinei bio in mod artizanal.
• Producerea usturoiului negru bio in mod artizanal.
• Fabricarea pilulelor traditionale tibetane din plante bio.
• Fabricarea de alimente functionale tip: Caplete BioActive.
• Producerea de alimente fermentate tip: Natto & Tempeh.

♦ Pentru informatii suplimentare sau alte nelamuriri va stam la dispozitie !