IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Nutramax Trade SRL | Politica de prețuri | Accesibilitate fără compromisuri !

Duminica, 31 Mai 2020

Produse de calitate premium la preturi accesibile oricui !
Desi compania Nutramax comercializeaza numai produse de inalta calitate care ar putea fi comercializate la preturi mult mai mari decât cele practicate in prezent, compania isi propune sa pastreze un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale, astfel incat sa putem oferi aceeasi valoare superioara unui numar cat mai mare de consumatori, practicand marje decente de profit operational, care sa permita pe de o parte cresterea si dezvoltarea companiei, iar pe de alta parte sa nu atenteze la satisfactia clientilor, fiind accesibile chiar si celor cu disponibilitati banesti mai mici.

Cum a reusit Nutramax sa aiba cele mai competitive preturi de piata, fara a face rabat la calitate?


♦ Iata 6 factori care influenteaza in mod semnificativ politica noastra de preturi !

• Economie: compania Nutramax detine in proprietate toate spatiile aferente procesului de productie | Eliminarea costurilor pentru chiria spatiilor de productie !
• Volum: compania Nutramax efectueaza trimestrial operatiuni de import pentru produsele sale in tarile de origine | Import direct de la producator !
• Online: produse comercializate exclusiv in mediul online | Eliminarea costurilor suplimentare de administrare si revanzare in magazine fizice de profil !
• Preturi: praticarea de preturi decente pastrand un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale | Reasonable prices accessible to everybody !
• Reclama: utilizam reclama numai atat cat e nevoie, si in general iubim „reclama de la om la om”, pe modelul Body Shop | Fara costuri absurde si aberante !
• Bio: NU dorim avizarea produselor noastre ecologice in Ro, de catre companii private, specializate doar in reavizare bio | NU ferm atestarilor bio suprataxate !
 Toti acesti factori enumerati punctual mai sus, ne-au ajutat sa respectam o politica de preturi coerenta, viabila si decenta oferita de compania Nutramax !

Atentie ! Atestarea si achizitia unui marcaj bio in Romania, se regaseste 100% inclus in pretul final plătit de consumator ca o suprataxă a produselor bio !


Pentru atestarea bio a produselor noastre si in Romania (chiar daca ele (au fost deja atestate bio la furnizor) dar provin majoritar din tari NON-UE, caz in care este necesara, o noua evaluare si avizare bio, de catre anumite organisme private din domeniu, avizare anuala impusa in mod abuziv si arbitrar la preturi exorbitante !
Consideram ca o astfel de practica de nerecunoastere a documentelor originale, provenite din tari NON-UE, este oneroasa si abuziva, si pe cale de consecinta,
NU dorim avizarea produselor noastre bio, de companii private, specializate doar in reavizarea bio si incasarea de Cash, de la diverse persoane si companii naive !

In incheiere, specificam in mod avizat faptul ca NU exista diferente intre produsele provenite din agricultura bio comparativ cu agricultura sustenabila. Singura diferenta majora fiind doar costurile de certificare bio practicate in Romania (de catre companiile private mai sus amintite) comparativ cu agricultura sustenabila !
Informatii suplimentare despre avizele si certificatele bio ale companiei Nutramax gasiti aici sau informatii despre agricultura sustenabila gasiti aici !


 



Alte articole