IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Conditii de colaborare pentru persoane juridice (SA, SRL, PFA, PFI)

 
Nutramax Trade SRL este singura companie cu capital 100% romanesc ce produce si ofera spre re-vanzare o gama larga de pulberi bioactive premium. Compania noastra rasplateste fidelitatea si performanta colaboratorilor sai prin reduceri atractive la atingerea unor obiective trimestriale si/sau anuale, evaluate periodic intr-un mod simplu, clar si transparent.
 
Persoanele juridice care achizitioneaza produsele nostre in afara unui contract de colaborare, beneficiaza de aceleasi conditii comerciale si discount-uri ca si persoanele fizice. 
 
Persoanele juridice care achizitioneaza produsele noastre in cadrul unui contract de colaborare / distributie, beneficiaza de livrarea prin curier rapid la pretul fix de 25 lei / trimitere (pentru colete de maxim 25 kg) indiferent de adresa de livrare, precum si de urmatoarea schema de discount-uri, aplicate la pretul de vanzare cu amanuntul listat pe site, cu re-evaluare trimestriala: 
 
♦ Discount 10% pentru minim 1 comanda / luna cu valoarea de 1.500 lei (fara TVA)
♦ Discount 15% pentru minim 3 comenzi / trimestru cu valoarea cumulata de 5.000 lei (fara TVA)
♦ Discount 20% pentru minim 4 comenzi / trimestru cu valoarea cumulata de 7.500 lei (fara TVA)
♦ Discount 25% pentru minim 6 comenzi / trimestru cu valoarea cumulata de 12.000 lei (fara TVA)
♦ Discount 35% pentru minim 18 comenzi / an cu valoarea cumulata de 70.000 lei (fara TVA)
 
Comanda minima este de 1.500 lei (fara TVA) iar produsele pot fi livrate doar la bax sigilat. Pentru o mercantizare eficenta la raft intr-un magazin fizic, recomandam ca stocul minim sa fie de 5 unitati / produs si putem oferi gratuit, in limita stocului disponbil, pliante de prezentare, flyere, calendare sau postere.
 
Atentie! Comenzile efectuate telefonic sau prin e-mail NU se contorizeaza la evaluarea obiectivului trimestrial / anual.
 
Pe langa toate acestea, mai avem obiceiul de a plasa intre produsele comandate, la unii parteneri sau cu anumite ocazii, diverse cadouri-surpriza. Sigur ca nu ne facem o obligatie din aceasta si categoric nu oferim aceste cadouri-surpriza la cerere ci o facem pe neasteptate pentru ca ne place sa incurajam astfel partenerii care colaboreaza cu noi de mai mult timp. De asemenea, ii incurajam astfel si pe cei care ne promoveaza si ne recomanda altora pentru serviciile si calitatea produselor noastre. Ne face o deosebita placere sa impartim bucurii atunci cand voi, partenerii nostri, sunteti incantati ca lucrati cu noi. Ne bucuram alaturi de dvs. cand reusim sa ne dezvoltam impreuna!
 
Desi nu intentionam sa facem un business din asta, putem oferi la cerere, persoanelor juridice interesate, pulberi bioactive in vrac, in cantitati de 5kg, 10kg sau 25kg la preturi fara concurenta !
 
Pentru acest gen de comenzi va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa sales @ nutramax.ro in care sa mentionati denumirea corecta a produselor dorite, codul fiecaruia asa cum apare pe site, cantitatea necesara si obligatoriu sa atasati o copie dupa Certificatului de Inregistrare a firmei. Echipa noastra de management va analiza solicitarea dvs. si in cel mai scurt timp, in general maxim 48 ore, veti primi tot prin email un raspuns si eventual o cotatie de pret cu termenul posibil de livrare. Comenzile / solicitarile pentru preturi la pulberile bioactive in vrac care nu sunt insotite de o copie a Certificatului de Inregistrare a firmei, nu vor fi luate in considerare!
 
Compania Nutramax Trade SRL detine 6 tehnologii complete in sistem know-how, pentru cultivarea, fabricarea si comercializarea urmatoarelor produse naturiste:
 
• Cultivarea si procesarea germenilor si vlastarilor bio
• Cultivarea si producerea spirulinei bio in mod artizanal
• Producerea usturoiului negru bio in mod artizanal
• Fabricarea pilulelor traditionale tibetane din plante bio
• Fabricarea de alimente functionale tip: Caplete BioActive
• Producerea de alimente fermentate tip: Natto & Tempeh
 
Persoanelor juridice interesate de implementarea uneia sau mai multor tehnologii dintre cele sus mentionate in facilitatile proprii de productie, le putem oferi contra cost consultanta necesara si le incurajam sa ne contacteze pentru detalii suplimentare !