Produse 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pulberi Organice Bioactive din Germeni si Vlastari Bio


http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/oferta18.jpg                                                                           
Compania noastra detine in prezent o unitate de productie moderna, supra-etajata, cu 6 nivele distincte de cultura. Sera de interior pentru culturile bio, este prevazuta cu toate anexele si facilitatile specifice pentru cresterea si recoltarea vlastarilor si germenilor, amprenta la sol fiind de 275 m2,desfasurata (fiind supra-etajata) peste 1500 m/cultura.


                                                     https://i37.servimg.com/u/f37/19/17/38/41/harta_13.jpg

http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/36171010.jpg

Pulberile organice Nutramax sunt proiectate È™i formulate folosind numai ingrediente bio-active. Semintele bio sunt în mod special selectate, cultivate, recoltate È™i prelucrate pentru a oferi cantitatea maxima de vitamine, minerale, aminoacizi, si fitonutrienti activi.


http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/top_12.jpg
                                                                   
Nutramax este unica companie din Romania, care produce si distribuie pulberi bio-active, obtinute in exclusivitate din diverse tipuri de vlastari si germeni bio. Prin utilizarea acestor procedee specifice, sunt pastrate si conservate toate calitatile nutritive din fiecare pulbere, transformandu-le astfel in superalimente bio-active complete cu adevărat high-tech !

 http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/xxxz10.jpg
                                                        
Verifica aici  inregistrarea legala a operatiunilor de : Depozitare Produse Alimentare
Verifica aici  inregistrarea legala a companiei ca : Fabricarea altor Produse Alimentare
la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara pentru Siguranta Alimentelor din Romania


http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/grau_111.jpg http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/orz_1_10.jpg
http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/ovaz_110.jpg http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/lucern13.jpg
                                                                           
Diverse sortimente de pulberi organice bioactive obtinute din vlastari bio vor fi disponibile
din toamna acestui an in categoria:  Superalimente din Vlastari !


http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/sortim10.jpg 

Germenii si Vlastarii sunt cultivati într-un mediu controlat, utilizand o tehnologie inedita,
productie de interior, in sistem organic aeroponic (Indoor Organic Aeroponic Cultivation)Cu ajutorul acestei noi tehnologii, radacinile germenilor si vlastarilor sunt procesate,
fiind foarte nutritive, facand din acestia un superaliment bioactiv complet pentru sănătate !

   

Sistemul IOAC, face posibila utilizarea variabilelor naturale într-un proces de cultivare perfect controlabil. Totul incepand  de la lumina, umiditate, temperatura ambientala, hrana lichida organica, ventilatie, etc. este controlat amanuntit pentru a obtine nivelul nutritional maxim de substante bio-active din compozitia germenilor si vlastarilor cultivati in interior.O solutie speciala bio-nutritiva este amestecata in sistemul de pulverizare, permitand rădăcinilor germenilor si vlastarilor să crească si să se dezvolte chiar si in lipsa solului, obtinand astfel frunze si rădăcini pline de substante bio-active, viguroase si sănătoase.

http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/36101010.jpg

Sistemul ne permite sa crestem germenii si vlastarii pana la atingerea  potentialului nutritiv maxim (8 zile). Acesta tehnologie de varf asigură vlastari bio, curati, fara bacterii, mucegai sau produse chimice de crestere. Noi includem rădăcinile în produsul nostru pentru mai multe beneficii nutritionale demonstrate de stiinta moderna ÅŸi terapiile complementare.

 
                                                               http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/aici12.png
       Procesarea germenilor si vlastarilor incepand cu germinarea si terminand cu
       etapa finala de ambalare este efectuata numai de Laboratoarele Nutramax !                                                           
http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/origin12.jpg
 
Pentru obtinerea unui kilogram de pulbere organica bio-activa concentrata,
este nevoie de cresterea si procesarea a 12 kilograme de vlastari proaspeti !


Ce este o cultura de vlastari crescuta in sistem aeroponic?
Cultura aeroponica este un proces elaborat de crestere a vlastarilor intr-un mediu controlat de: ventilatie, nutrienti, CO2, apa, temperatura si lumina fara utilizarea solului.

Etapele de crestere si procesare a germenilor si vlastarilor.
Cultivarea vlastarilor intr-un sistem aeroponic organic de interior, este unul foarte complex.
   
          


Totul incepe cu pregatirea semintelor bio, in prima etapa ele sunt sortate, spalate si dezinfectate intr-o solutie specifica fiind astfel  pregatite pentru etapa de pre-germinare. Dupa max 24h semintele sunt depozitate pe sistemul de crestere format din medii distincte si supra-etajate unde raman circa 8 zile. Germenii si vlastarii rezultati sunt spalati si sterilizati cu apa ozonificata, apoi sunt centrifugati fiind astfel pregatiti pentru uscare.

           

Uscarea (deshidratarea) germenilor si vlastarilor se face electronic la temperaturi de maxim 38°C pentru a pastra intacte toate substantele nutritive aflate in vlastari. In urmatoarea etapa vlastarii uscati sunt macinati la rece la temperaturi controlate electronic sub 38°C, pastrand intacta valoarea nutritiva, dupa care sunt transformati intr-o pulbere organica bioactiva, premium quality. Pulberea organica astfel obtinuta este apoi sterilizata.

            

Apoi pulberea organica este pregatita pentru procesul de vidare , ambalare si depozitare
la o temperatura controlata. Pulberile organice bioactive din germeni si vlastari astfel procesate, au un termen de valabilitate mare de pana la 3 ani !

Caracteristici speciale de crestere si dezvoltare a germenilor si vlastarilor !
O solutie nutritiva lichida, un ingrasamant organic, format din :  spirulina, kelp, argila precum si calciu, magneziu natural, etc) este amestecata in apa si pulverizata regulat pe vlastari. Structura vegetala a vlastarilor este sustinuta permanent in aer de sistemul de crestere. Sistemul de crestere este format din medii de crestere distincte supraetajate. Sistemul are o structura flexibila si expandabila, adaptata perfect nevoilor productive.CO2 este vital pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a tuturor plantelor. Metoda aeoroponica in medii de crestere distincte, supra-etajate, se desfasoara intr-un climat bogat in CO2, combinat cu micro-picaturi nutritive de apa. Orice planta poate creste sanatos pana la maturitate, cu o sursa abundenta de CO2, apa si substante nutritive.

 

Sistemul aeroponic, fata de alte metode traditionale de crestere,  ofera un avantaj major de aerare a rădăcinilor germenilor si vlastarilor, stimuland astfel cresterea  rapida a acestora, prevenind formarea de mucegaiuri si bacterii patogene. Un sistem aeroponic de crestere, este liber de boli si daunatori astfel incat plantele cresc sanatos si mult mai repede, decat cele care cresc într-un mediu clasic. Acest sistem creeaza si dezvolta plante curate, rezistente si puternice precum si o productivitate buna la nivel de recolta.

http://i21.servimg.com/u/f21/19/17/38/41/sera_o10.jpg

Sistemul IOAC este un sistem de crestere high-tech, adaptat perfect necesitatilor noastre de productie. Această unitate de productie mentine un nivel constant de apa si CO2,  în solutia nutritiva, permitand astfel, atingerea celor mai bune randamente de crestere si dezvoltare a vlastarilor. Sistemul este modular si flexibil putând fi utilizat ca o unitate de productie de capacitate medie. Acest fapt, confera sistemului nostru de productie, un avantaj enorm, comparativ cu alte sisteme clasice de crestere si germinare a vlastarilor.
Noi mai utilizam in procesul de cultivare bio, si 20 de unitati de productie automate pentru germinare Easy Green. Ele sunt folosite in  special pentru germinarea semintelor bio cu un grad ridicat de dificultate. Gratie acestor germinatoare automate moderne, putem produce, germeni si vlastari bio de o calitate premium, din aproape orice gen de seminte !

â–ºPentru comenzi on-line va rugam accesati sectiunea: Superalimente din Vlastari !

http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/baner_10.jpg

.


 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile