Produse 
 
 
 
 
 
 
 
 


                                               

                                                                  

                                                                

                                                     Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate


Folosirea site-ului nutramax.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. Nutramax isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din meniul de sus al site-ului. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor, medicului dumneavoastra, sau a oricarui personal medical calificat. Nu folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala,
sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de catre persoanalul medical autorizat. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului inainte de cumparare sau utilizare. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.  Informatiile si sfaturile legate de aceste superalimente (pulberi alimentare nutritive) nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate. Produsele Nutramax nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza mult de la persoana la persoana in functie de: stilul de viata si alimentatie, sex, metabolism, varsta, greutate corporala, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti diverse afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, va rugam sa va adresati de urgenta medicului dvs !

SC Nutramax Trade SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul nutramax.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de cumparare sau utilizare. Înaintea achiziţionării oricărui produs Nutramax , este recomandat să cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Toate produsele noastre au certificate fitosanitare, de origine, de sanatate precum si analize de laborator complexe, eliberate de producator, produsele fiind in deplina conformitate cu legislatia in vigoare !

    http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/xxxz10.jpg

Verifica aici inregistrarea legala a operatiunilor de: Depozitare Produse Alimentare
Verifica aici inregistrarea legala a companiei ca: Fabricarea altor Produse Alimentare
la Autoritatea Nationala Sanitar-Vetrerinara pentru Siguranta Alimentelor din Romania.
Vezi aici - Laboratoarele Nutramax !
 

Acest site este intretinut si administrat de sc Nutramax Trade srl. Proprietarul site-ului este sc Nutramax Trade srl.
Nutramax Trade srl  are sediu social si punct de lucru in Str. Teodora Lucaciu nr: 4,Vulcan - Hunedoara - Romania, Cod 336200 ,adresa de email office@nutramax.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J20/1553/03.10.2008 ; codul fiscal este RO24556055, si are contul IBAN RO49BTRL02201202S99886XX deschis la Banca Transilvania. Nutramax Trade srl este inregistrat la ANSPDCP ca Operator de date cu caracter personal nr. 35705.


Intregul continut al site-ului www.nutramax.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date este proprietatea nutramax si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei Nutramax a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
sc Nutramax Trade srl nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul nutramax.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Nutramax Trade srl nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele nutramax.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. sc Nutramax Trade srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii sc Nutramax Trade srl, fara acordul nostru scris.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. sc Nutramax Trade srl are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.sc Nutramax Trade srl nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii sc Nutramax Trade srl si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii sc Nutramax Trade srl si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. sc Nutramax Trade srl nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta Nutramax Trade srl, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de catre  Nutramax Trade srl in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri.Nutramax Trade srl condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Nutramax Trade srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de sc Nutramax Trade srl de la acest client.

sc Nutramax Trade srl isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. sc Nutramax Trade srl nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@nutramax.ro.
Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.
Conditiile de transport se aplica doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei.

Procedura de returnare a produselor Nutramax !

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE:
Conform OUG 34/2014, Art:9, privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs, prin posta, fax sau e-mail la adresa: Str. Teodora Lucaciu nr: 4,Vulcan - Hunedoara - Romania, sau la: office@nutramax.ro, Tel / Fax: 0254.572.322 ; in atentia Depar_Juridic Nutramax. Descarca formularul de retur aici !  In situatia mentionata aici, dvs veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Nutramax Trade srl se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 de zile.
Taxa aferenta transportului (tur-retur) este in sarcina cumparatorului, banii vor fi restituiti in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il va pune la dispozitie cumparatorul.
De mentionat că se va returna numai contravaloarea produselor fara cheltuielile initiale de livrare !
Cheltuielile de expediere in cazul unui retur de produse vor fi suportate de catre dvs !
Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original , fara urme de deteriorare !


Prin desigilarea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate la sc Nutramax Trade srl, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs,
in consecinta produsele desigilate nu mai pot fi returnate!

2. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE:
in cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociatilor, organizatilor, societatilor, etc., care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), se aplica toti termenii mentionati in prezenta politica de returnare, cu exceptia perioadei de returnare care este de 3 zile lucratoare. Returnarea fizica a produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la confirmarea returnarii de catre sc Nutramax Trade srl, iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile.

Procedura de returnare este identica cu cea destinata persoanelor fizice, adica este obligatorie transmiterea prin e-mail, fax sau posta a formalarului mai sus prezentat. Returnarea baniilor se va face doar prin virament bancar, indiferent de modalitatea de plata initiala.

3. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau care nu respecta termenii de garantie;
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie;
- Produse aduse pe comenzi speciale;
- Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid;
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena;
- Produse desigilate ca: produse alimentare sau de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale;
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati ;
- Produse primite cadou la alte produse doar cu conditia unei noi achizitii;
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.
- Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie  (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri cu conditia ca produsul sa fie pachetat complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) dar numai cu conditia notificarii in scris la adresa de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie de 14 zile, conform Legii 449/2003. SC Nutramax Trade srl poate percepe taxe suplimentare pentru primirea spre retur a produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

4. RETURNAREA PRODUSELOR PESTE PERIOADA LEGALA DE RETURNARE DE 14 ZILE:
 ATENTIE ! Nu avem obligatia legala de a accepta returul comenzilor peste termenul de 14 zile stabilit de lege !

- Aceasta specificare nu se aplica pentru produse alimentare, suplimente alimentare, superalimente, pulberi organice,
- Exceptie fac doar anumite produse nealimentare, care au fost primite cu maxim 14 zile peste perioada legala de retur!
- Produsele aferente unor comenzi care au depasit ( perioada legala de returnare de 14 zile), pot fi acceptate
  numai in anumite cazuri si numai cu o penalizare aplicata la valoarea totala de facturare a comenzii dvs!
- Acest lucru este valabil si aplicabil doar persoanelor fizice cu valoare de factura mica (≤ 100 ron) !
- Valoarea penalizarii se calculeaza in functie de adaosul produsului si pierderile legate de vanzarea ca produs resigilat.
- Valoarea minima de penalizare este de 15%, iar cea maxima de 30%.
- Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail impreuna cu valoarea de penalizare,
  dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare).
- Termenul de returnare al banilor in cazul in care perioada de returnare a fost depasita este de maximum 30 de zile !

5. ADRESA / INFO - RETURNARE PRODUSE:
Produsele vor fi returnate exact asa cum au fost livrate/primite de catre dvs, cu toate produsele/documentele incluse)
dupa confirmarea de primire de catre noi a cererii dvs de retur (reply la e-mailul de retur) prin fax sau telefonic !
Adresa de retur conform celor de mai jos:

SC NUTRAMAX TRADE SRL
Sediu Central : Str. Teodora Lucaciu nr: 4,
Vulcan - Hunedoara - Romania - Cod : 336200
Telefon / Fax: 0254.572.322 ;
Mobil: 0721.119.878 ; 0730.744.974 ;
E-mail: dep_vanzari@nutramax.ro ; office@nutramax.ro
Program de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 17:00

Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru prin curier rapid.
Produsele returnate prin curier rapid nu se vor trimite cu RAMBURS !
Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face numai prin transfer bancar !
Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat rapid, care permit urmariea coletului.
Nu suntem raspunzatori pentru: coletele care au fost rau ambalate, pierdute sau deterioarate
de catre seviciul postal sau serviciul de curierat rapid in timpul transportului catre noi.

Orice conflict aparut intre sc Nutramax Trade srl si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, sc Nutramax Trade srl, cu sediul in str. Teodora Lucaciu nr: 4,Vulcan - Hunedoara - Romania, Cod 336200, numar de ordine in Registrul Comertului J20/1553/03.10.2008, Cod unic de identificare RO24556055, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin furnizarea adresei de email pe site-ul nutramax.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii sc Nutramax Trade srl si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre sc Nutramax Trade srl este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de sc Nutramax Trade srl efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea sc Nutramax Trade srl.
sc Nutramax Trade srl va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, sc Nutramax Trade srl va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre sc Nutramax Trade srl si nu vor fi dezvaluite tertilor. sc Nutramax Trade srl garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru la sc Nutramax Trade srl din str. Teodora Lucaciu nr: 4,Vulcan - Hunedoara - Romania, Cod 336200. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
    
                          Cu stima,
                Departament Juridic
               Jurist: Mihuti Nicolae

 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru