Produse 
 
 
 
 
 
 
 
 

1Kg Iarba de Grau / Pulbere OrganicaClick pe poza pentru galerie.
Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

Descriere produs: 1Kg Iarba de Grau / Pulbere Organica

                                                          
 

Discount aplicat pentru 1 Bax Iarba de Grau - Pulbere Organica
Iarba de Grau - Pulbere Organica 1 Bax : 8 plicuri x 125gr = 1kg


 
â–º Doriti sa deveniti distribuitor exclusiv al produselor Nutramax in zona dvs ?
â–º Va rugam sa ne contactati pentru stabilirea conditiilor de colaborare  aici !
â–ºPentru informatii suplimentare despre produsul Iarba de Grau - Pulbere Organica  aici !


 

Specificaţii tehnice: 1Kg Iarba de Grau / Pulbere Organica

Cele mai recente produse din categoria " Superalimente din Ierburi "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/487.png
In atentia utilizatorilor site-ului: www.nutramax.ro !
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.Înaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie prospectul produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente,pulberi organice sau suplimente alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala. Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor si pulberilor organice difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata.
Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.
Atentie / Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea sc Nutramax Trade srl.