IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Pulberi bioactive, utilizare, tehnici, tratamente si noutati

Descoperirea care a revolutionat lumea medicala. Oamenii de știință au descoperit planta care poate ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore. Corpul medical din intrega lume, încearcă, în mod constant, să găsească un leac împotriva cancerului și se pare că l-au găsit. Este vorba de o plantă care se găsește și în România și care, potrivit unui studiu publicat în "Life Science", poate distruge până la 98% din celulele canceroase, în doar 16 de ore !
Protejarea sănătății și siguranței angajaților, clienților și partenerilor reprezintă prioritatea noastră absolută, mai ales în această perioadă dificilă. Monitorizăm îndeaproape situația creată de răspândirea coronavirusului şi ne-am îngrijit ca toate măsurile de precauție pentru echipa noastră să fie implementate rapid. Am luat măsuri de protecție şi prevenție, atât pentru personalul care lucrează în laboratoare si depozit, cât şi pentru colegii din birouri pentru care am introdus sistemul lucrului de acasă, până la ameliorarea situației.
De mai multe decenii, oamenii de știință au știut că lumina UV germicidă cu spectru larg, cu lungimi de undă cuprinse între 200 și 400 nanometri (nm), este foarte eficientă pentru a omorî bacteriile și virușii prin distrugerea legăturilor care țin ADN-ul lor împreună. Această lumină UV standard este adesea folosită pentru a decontamina echipamentul chirurgical.
Iata modalitatea prin care sapunul ucide coronavirusul ! Nu e important daca apa e rece, calda, sau fierbinte, si nici daca sapunul este antibacterian sau nu ! O spalare atenta si temeinica a mainilor timp de peste 20 de secunde distruge in totalitate virusul. Totul are de-a face cu biologia si chimia virusului.
Natto din soia fermentata și iaurtul zboară de pe rafturile magazinelor din Japonia, pe fondul temerilor de noile infecții cu coronavirus, deoarece produsele sunt considerate remedii pe scară largă pentru a ajuta la întărirea sistemului imunitar.
Pe fondul raspandirii galopante de Covid-19, Ministerul pentru Ayurveda, Yoga & Naturopatie, Unani, Siddha, Sowa Rigpa și Homeopatie (AYUSH) a emis un aviz care recomandă posibile tratamente ayurvedice. Medicii alopati spun că nu exista dovezi ca produsele recomandata ar vindeca o infecție cu virusologică și că, în cel mai bun caz, îmbunătățesc imunitatea. Dar experții indieni Ayurveda au declarat că consumul regulat de plante ayurvedice întărește sistemul imunitar al organismului uman, cerința de bază pentru a preveni chiar și cele mai temute boli transmisibile. Aceștia au subliniat că Neem (Azadirachta Indica), Amalaki sau Amla (Emblica Officinalis), Kutki (Picrorhiza Kurroa), Guduchi / Glioy (Tinospora Cordifolia) și Tulsi (busuioc sfant) sunt unele dintre ierburile ayurvedice care sunt de ajutor în construirea imunității în corpul uman și prevenirea infecției.
Tabletele medicamentului naturist din plante medicinale Indian Echinacea - (Andrographis Paniculata) sunt scoase la vânzare la Spitalul Abhaibhubejhr din Prachin Buri. Oamenii se grăbesc să-l cumpere ca o posibilă măsură preventivă împotriva Covid-19.
Încă din 26 ianuarie, din primele zile ale epidemiei Covid-19, Thailanda Medical News a publicat un articol despre cercetările legate de utilizarea ceaiurilor tradiționale chinezești împotriva coronavirusului SARS-Cov-2.
Jakkapong Watcharachaijunta, un specialist thailandez în domeniul medicinii și farmaceutice thailandeze și proprietar a peste 200 de portaluri online medicale, el însuși un cercetător medical avid, licențiat în științe biomedicale, a declarat pentru Thailanda Medical News că „Unul dintre candidații antivirali semnificativi studiat în perioada imediată de după SARS a fost rădăcina de licorice sau rădăcina plantei numită Glycyrrhiza glabra / lemn dulce”
Cercetători elvețieni de la prestigiosul laborator Spiez au publicat recent un studiu care sugerează că Echinacea ar putea fi folosită cu succes ca tratament profilactic (de prevenție) împotriva îmbolnăvirilor cu coronaviruși, inclusiv MERS și SARS. Atunci, de ce nu și Covid-19?