IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Produsele NativMed provin din agricultura sustenabila !

Vineri, 29 Mai 2020

Partenerii și furnizorii noștri externi provin din țări precum: SUA, Brazilia, India, China, Uniunea Europeană, etc. În prezent avem în ofertă peste 100 de pulberi certificate bioactiv, adăugând permanent produse noi, ca urmare a dezvoltării și stabilirii de noi contacte de afaceri. Corectitudinea și sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice fără de care nu am fi reușit să avem relații comerciale durabile, bazate pe încredere, cu toți partenerii noștri externi. Aceste companii sunt producătoare și exportatoare de pulberi bioactive la nivel mondial. Furnizorii noștri ne-au oferit exclusivitate absolută la distribuția produselor în România.
Toate produsele comercializate de Nutramax, atat sub forma de pulberi bioactive cat si produse predozate, provin numai din ferme agricole sustenabile ! Produsele fiind verificate si importate având toate avizele și certificatele necesare, conform legislației sanitare interne și internaționale in vigoare, ca: certificate fitosanitare, certificate de sănătate, certificate de origine, analize complete de laborator, certificate de fumigație, certificate organice, etc Vezi certificarile produselor aici !   

Deși produsele noastre de înaltă calitate ar putea fi comercializate la prețuri mult mai ridicate decât cele practicate în prezent, compania Nutramax își propune să păstreze un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale, astfel încât să putem oferi aceeași valoare superioară unui număr cât mai mare de consumatori, practicând marje de profit operațional care să permită pe de o parte creșterea companiei, și pe de altă parte să nu atenteze la satisfacția clienților, chiar și a celor cu disponibilități bănești mai mici !

Compania Nutramax, utilizeaza produse si ingrediente de cea mai buna calitate, care provin la origine, din surse sustenabile atent selectionate. Plante care au fost cultivate numai în mod natural, provenind de la mici ferme agricole sustenabile din intrega lume, oferind astfel o calitate ridicata si un efect terapeutic deosebit clientilor nostri. Aveti  acum sansa de a consuma produse provenite doar din surse sustenabile, reducand astfel impactul negativ asupra mediului inconjurator si in acelasi timp posibilitatea de a sprijinii activ agricultura sustenabila !


Ce este agricultura sustenabila?
Imaginează-ți că la ferma ta, plantele si fructele cresc în voie, într-un sol hrănit cu îngrășământ natural, iar pomii au toate substanțele nutritive naturale aproape de rădăcină. Plantele nu au nevoie să fie stropite cu substanțe chimice ca să fie forțate să crească, iar animalele nu mănâncă niciodată chimicale sau alt tip de hrană care să le grăbească maturizarea. Pe vremea în care bunicii noștri își întrețineau singuri gospodăriile de la țară prin forțe proprii, acest scenariu era unul perfect normal. Însă, în zilele noastre, a face agricultura sustenabila nu mai este ceva la ordinea zilei. De aceea este important sa intelegi ce este agricultura sustenabila !


Agricultura sustenabila este un mod nou de practicare a agriculturii (complet diferit fata de agricultura industriala care reprezinta peste 90%) Agricultura sustenabila se concentrează in special pe producerea de culturi 100% naturale din plante dar și cresterea animalelor pe termen lung, având efecte minime asupra mediului. Acest tip de agricultură încearcă să găsească un echilibru între nevoia crescuta a producției de alimente naturale dar și conservarea sistemului ecologic în mediu.


Pe lângă producerea de materii prime si alimente sanatoase, există mai multe obiective generale asociate cu agricultura sustenabila, inclusiv conservarea apei, eliminarea utilizării de pesticide si îngrășăminte precum și promovarea biodiversității în culturile cultivate și în ecosistem. Agricultura sustenabila se concentrează pe menținerea stabilității economice a micilor ferme dar și ajutarea fermierilor pentru îmbunătățirea tehnicilor de cultivare și a calității vieții lor. Astfel de mici ferme care pratica agricultura sustenabila exista de multi ani in Europa, Brazilia, China si India dar si in alte locuri din lume !


Fermele agricole de tip sustenabil, sunt organizate la nivel zonal in tarile de origine, in micro cooperative care achizitioneaza toata productia anuala a micilor fermierilor locali, apoi o comercializeza spre procesatori mari din industria de profil pentru a fi prelucrata si transformata in produse finite ! Datorita implicarii active a companiei Nutramax in acest proces, aveti acum garantia unor produse de calitate premium, certificate, sanatoase si 100% naturale !



Alte articole