IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Nutramax Trade SRL | Rămânem alături de clientii si partenerii noștri în contextul extinderii pandemiei cu Covid-19 !

Miercuri, 18 Mar 2020

Stimați clienti si parteneri,


Protejarea sănătății și siguranței angajaților, clienților și partenerilor reprezintă prioritatea noastră absolută, mai ales în această perioadă dificilă. Monitorizăm îndeaproape situația creată de răspândirea coronavirusului şi ne-am îngrijit ca toate măsurile de preventie pentru echipa noastră să fie implementate foarte rapid. Am luat măsuri de protecție şi prevenție, atât pentru personalul care lucrează în laboratoare si depozit, cât şi pentru colegii din birouri pentru care am introdus sistemul lucrului de acasă, până la ameliorarea situației.

Realizăm că răspândirea COVID-19 vă îngrijorează, prin urmare, dorim să vă asigurăm că am integrat şi vom continua să aplicăm toate măsurile care se impun pentru a gestiona orice cerere venită din partea dumneavoastră în deplină securitate şi cu rapiditate. Nutramax continuă să își desfășoare activitatea în condiții normale și în siguranță totală. Astfel, stocul de marfa și consumabile sunt de cateva luni in stocul nostru, comenzile sunt pregatite și livrate la timp, iar consultanții nostri rămân la dispoziția dvs de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00.

Puteți plasa în continuare comenzi pe www.nutramax.ro  simplu, rapid și în deplină siguranță ! 


Toate coletele expediate de catre compania Nutramax Trade SRL, sunt infoliate la exterior pentru a facilita o mai usoara dezinfectare dupa momentul receptiei coletului dvs, impotriva unei cotaminari ulterioare cu COVID-19, in timpul manipularii si transportului de catre compania de curierat rapid !

În paralel, am instituit noi proceduri pentru dezinfectarea permanentă a sectoarelor noastre de lucru, unde sunt igienizate toate spatiile si suprafețele de contact. Toți colegii din echipa Nutramax poarta echipamente specifice de protectie si sunt informați cu regularitate despre măsurile preventive care trebuiesc aplicate dar și despre prevederile legale, astfel încât să fie la rândul lor responsabili în privința respectării normelor de igienă și a distanței sociale.

Pentru protecția dumneavoastră și a celor din jur, vă recomandăm cu căldură să urmați sfaturile specialiștilor, ale autorităților și să vă informați corect numai din surse oficiale: site-ul Ministerului Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne,etc.

Vă asigurăm că urmărim îndeaproape evoluția situației generate de epidemia de coronavirus şi integrăm toate instrucțiunile oficiale în procedurile noastre de lucru. Mulțumim pentru că ne sunteți alături şi vă dorim multă sănătate, aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi!


Cu stima,
Cristian Florescu,
CEO Nutramax srl



Alte articole