IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Pulberi bioactive, utilizare, tehnici, tratamente si noutati

Materiile prime folosite pentru obtinerea pulberilor vegetale liofilizate ca: ierburi, fructe, seminte, frunze, radacini, alge,etc. sunt recoltate in stare proaspata. Ele sunt cultivate in diverse ferme certificate organic din intreaga lume. Materiile prime sunt recoltate in momentul in care nivelul substantelor bioactive este optim.
Încă din 26 ianuarie, din primele zile ale epidemiei Covid-19, Thailanda Medical News a publicat un articol despre cercetările legate de utilizarea ceaiurilor tradiționale chinezești împotriva coronavirusului SARS-Cov-2.
Jakkapong Watcharachaijunta, un specialist thailandez în domeniul medicinii și farmaceutice thailandeze și proprietar a peste 200 de portaluri online medicale, el însuși un cercetător medical avid, licențiat în științe biomedicale, a declarat pentru Thailanda Medical News că „Unul dintre candidații antivirali semnificativi studiat în perioada imediată de după SARS a fost rădăcina de licorice sau rădăcina plantei numită Glycyrrhiza glabra / lemn dulce”
Cercetători elvețieni de la prestigiosul laborator Spiez au publicat recent un studiu care sugerează că Echinacea ar putea fi folosită cu succes ca tratament profilactic (de prevenție) împotriva îmbolnăvirilor cu coronaviruși, inclusiv MERS și SARS. Atunci, de ce nu și Covid-19?
Tibetan Herbal Pills sunt singurele comprimate 100 % naturale din lume. Pilule naturale fabricate in mod traditional, obtinute din plante medicinale, preparate fara aditivi, excipienti, coloranti sau alti componenti chimici de umplutura ! Totul a inceput . . . in vara anului 2014, cand un reprezentant al companiei noastre, a plecat intr-o vizita de afaceri in provincia Xi'an din China, la invitatia unei companii partenere chineze, producatoare de pulberi organice din plante. Cu ocazia vizitei de afaceri in vederea achizitionarii de materii prime pentru compania Nutramax, persoana mai sus mentionata, a facut cunostinta in cadrul unui targ expozitional de utilaje pentru industria farmaceutica, cu o doamna volubila si simpatica, terapeut naturist tibetan. D-na Khan Dainzin Norbu, conduce o farmacie traditionala naturista, in orasul Lhasa, din provincia Tibet, China.
Tabletele Bioactive 28|MDS sunt unice pe piata din Romania fiind produse foarte complexe ( cu un continut 100% natural, grad farmaceutic, fara adaos de arome, coloranti, aditivi sau alti excipienti chimici de umplutura) . Datorita acestui fapt, tabletele necesita un set de incercari si prelucrari speciale repetate, drept urmare avand o perioada de productie mai indelungata. Tabletele bioactive (Blister farmaceutic | 28 | MDS | Mono Dose System) & (Blister farmaceutic | | 56 DDS | Double Dose System) sunt obtinute prin utilizarea unor metode inovative de preparare, dozare si ambalare, combinata cu o tehnologie deja bine cunoscuta, cea de fabricare prin presare directa a tabletelor bioactive. Acest lucru face ca aceste tablete sa fie net superioare, din punct de vedere al cantitatii principiilor active, dozarii, biodisponibilitatii si eficacitatii substantelor bioactive continute, comparativ cu oricare alt produs similar existent in prezent pe piata !

Produsele 21 – 30 din 26 rezultate