♦
Mod de administrare:
Pulberea bioactiva de Cacao poate fi dizolvata intr-un pahar cu apa calduta, in lapte sau ceai, sau in sucuri proaspete obtinute din legume sau fructe. Pulberea mai poate fi adaugata si in iaurt, salate sau alte preparate crude, dupa preferinta.
Doza medie recomandata este de 1 lingurita (3-5gr) x 1 / zi, dupa 3-5 zile (doar in funcție de gravitatea afecțiunii dvs) se poate creste doza pana la 2 lingurite (5-10gr) / zi | administrate x 2 / zi dimineata si seara. Reglati doza necesara in functie de organismul dvs!
In cazul administrarii a 2 reprize / zi, aceastea pot fi administrate in special dimineata si seara, cu 30 minute inainte de mic dejun si cina. Pentru o eficienta maxima a produsului, recomandam ca pulberea sa fie administrata sublingual adica tinuta sub limba timp de cateva minute, apoi inghitita cu apa sau suc de fructe dupa preferinta !
♦
Atentionare:
Administrarea neregulata sau defectuoasa a pulberilor bioactive, ca in exemplul urmator (ati uitat sa luati doza zilnica de pulbere o zi sau doua, sau o luati cand va aminititi, sau intrerupeti cura si o continuati dupa mai multe zile) va avea ca rezultat un efect terapeutic mult diminuat sau aproape inexistent ! Recomandam cu tarie administrarea dozei zilnice a produsului fara intrerupere pentru o perioada de cel putin 30 zile ! Mai multe informatii despre modul corect de administrare a pulberilor bioactive gasiti aici !
♦
Durata de administrare:
Cura cu pulbere bioactiva de Cacao se face minim 30 zile, dupa care se poate repeta la nevoie, cu o pauza de o saptamana.
In perioada curei cu pulbere bioactiva de Cacao consumati cat mai multe lichide !
O punga de 125gr este dozata in fuctie de cantitatea consumata pentru 3gr/zi x 42 zile sau 6gr/zi x 21 zile.
Pentru atingerea efectului maxim recomandam utilizarea zilnica a produsului cel putin 30 zile !
♦ Foloseste pudra de cacao criollo pentru ati prepara o ciocolata calda sau adauga cacao in shake-uri, smoothie-uri sau alte bauturi vegetale !
• Are un gust delicios in prajituri si alte deserturi.
• Poti adauga 1/2 lingurita peste cerealele de la micul dejun (de preferat ovaz).
• Pulberea bioactiva de cacao elibereaza mai multi antioxidanti cand este incalzita.
• Combina cacaua cu lapte si fierbe compozitia 2-3 minute.
• O poti indulci cu zahar de agave, stevia sau cu indulcitorul preferat.
• Este recomandat sa nu depasesti 2-3 lingurite (10 -15 g/zi).
• Consuma cacaua in special dimineata, pentru efectul sau energizant.
• Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
• Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Unele persoane simt efectele benefice ale pulberilor bioactive din primele zile de administrare, altele simt aceste efecte dupa o saptamana. Timpul necesar producerii efectului dorit depinde de o serie de factori ca: varsta, greutatea corporala, constitutia genetica, starea generala de sanatate, stilul de viata precum si alti factori individuali. Dupa o anumita perioada, efectele benefice ale produsului vor fi remarcate de toti fara exceptie !
♦
Precautii:
Pulberea de Cacao Criollo este un superaliment utilizat ca adjuvant in terapia complementara si alternativa, dar nu inlocuieste o alimentatie echilibrata, nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala. Recomandam un stil de viata bazat pe miscare si o alimentatie sanatoasa.
Daca dupa primele zile de administrare nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, atunci intrerupeti imediat tratamentul si adresati-va de urgenta mediciului dvs !
♦
Atentionari:
• NU depasiti cantitatea zilnica recomandata !
• NU se lasa la indemana si vederea copiilor !
• NU este recomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza !
• NU utilizati produsul concomitent cu alte produse medicamentoase !
• NU este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni hepatice !
♦
Observatie:
Deoarece produsul provine numai din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor sale organoleptice. Astfel, pot exista mici variatii privind culoarea, gustul, mirosul sau aspectul final al produsului, de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului. Fiecare lot de materie prima sau de produs finit sunt supuse unui proces de verificare riguros, inainte de fiecare achizitie, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei produsului !