IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Masina Divizat & Macinat Boabe de Soia

Cod : NTX-264

/ Opinia ta
NOU

Masina manuala pentru divizat si macinat grosier sau fin, este recomandata numai pentru boabele uscate (care sunt împărțite în două jumătăți la interior) boabe de soia, fasole, arahide, etc. Masina este special conceputa pentru a diviza (imparti in jumatate) boabele de soia in vederea prepararii de Tempeh proaspat !
Stoc epuizat
115,00 lei

* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
LIVRARE RAPIDA - 24/48h
TRANSPORT GRATUIT
COMENZI TELEFONICE
Nu se aplica !
► Video info: afla mai multe despre modul  corect de asamblare si utilizare al masinii manuale pentru divizat boabe si seminte !

Nu se aplica !

♦ Masina Manuala pentru Divizat si Macinat Boabe de Soia

Masina manuala pentru divizat si macinat grosier sau fin, este recomandata numai pentru boabele uscate (care sunt împărțite în două jumătăți la interior) gen : boabe de soia, boabe de fasole, arahide, etc. Inainte de macinare, masina trebuie sa fie reglata aproximativ, in functie de granulatia dorita pentru produsul care trebuie macinat !
Atentie ! Acesta masina nu este utilizata sau recomandata pentru macinarea manuala a boabelor sau semintelor uleioase !

Reglajul granulatiei se face foarte usor in partea din fata a masinii, regland distanta intre cele doua capete rotunde (fix si mobil) ale masinii.
Aceasta masina este special conceputa pentru a diviza cu usurinta (imparti in sfert sau jumatate) boabele de soia in vederea prepararii de Tempeh.
In acest mod prin divizarea boabelor se faciliteaza astfel eliminarea rapida a carcaselor dupa fierberea boabelor de soia ! 
Poate fi utilizata foarte bine si in cazul macinarii sau divizarii grosiere si a altor boabe sau seminte !

Masina se monteza usor, fixand talpa masinii prin infiletare pe un sport rigid, fix, cu ajutorul mecanismului de prindere aflat in partea de jos.
Macinarea sau divizarea se face prin introducerea si impingerea boabelor de catre melcul rotativ catre cele doua placi rotunde zimtate (fix si mobil) 

In timpul rotatiei manuale facute prin intermediul manerului, boabele sunt impinse de care melcul rotativ si ajung intre cele doua placi rotunde de macinare,
unde sunt zdrobite si sparte de catre acestea (placa mobila trebuie reglata in avans) pentru a diviza boabele la granulatia dorita.

Atat corpul masinii cat si melcul rotativ din interior sunt din metal, fiind foarte rezistente. Capacitatea totala a cuvei colectoare este de 500 gr.
Inaltimea finala a masinii gata montata, incluzand si cuva colectoare montata, este de 40 cm. Produsul usor de spalat si igenizat.  Enjoy it!

♦ Observatie:
• Pentru a intelege mai bine modul de utilizare al acestui dispozitiv de divizat manual, va invitam sa vizionati filmuletul explicativ din rubrica : Multimedia ! 
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Set Inox cu 4 lingurite Dozatoare

♦ Set Inox | 4 lingurite Dozatoare Setul de lingurite dozatoare din inox este un accesoriu profesional, indispensabil in recuzita oricarui consumator de produse naturiste. Cu o capacitate de masurare incepand de la  2.5gr si si terminand cu cea de 15gr, acest set de 4 lingurite dozatoare va poate scapa de frustrarile provocate de dozajele optime ale suplimentelor naturiste. C[...]
30,00 lei

Ferment pentru Iaurt cu 5 Probiotice | 10gr

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile voastre retete de iaurt de casa cu fermentul nostru lactic, care este 100% natural si bioactiv. Lasati-va invaluiti de aroma si gustul deosebit provenit din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, o colectie de 5 probiotice deosebite [...]
35,00 lei

Ferment pentru Tempeh | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru Tempeh | 10gr Tempeh, este un aliment din soia cu un conținut ridicat de proteine, care a provenit din Indonezia acum mii de ani. Din anii 1970, a devenit disponibil în Occident, cand tempeh a devenit astfel un înlocuitor obișnuit al cărnii în gătitul vegetarian și vegan. Tempeh este o substanță asemănătoare prăjiturii făcut[...]
23,00 lei

Ferment pentru Natto | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru Natto | 10gr Natto un superaliment tradițional japonez, impreuna cu enzima sa nattokinaza sunt asociate cu o mare varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv sănătatea inimii, probiotice, vitamine și stimularea imunității !  Istoria si originile precise de când a fost inventat natto sunt incerte. Acest lucru este adesea în c[...]
32,00 lei

Ferment Enzimatic & Probiotic | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru bauturi enzimatice & probiotice | 10gr ♦ Ce sunt probioticele și enzimele digestive ? • Probioticele si enzimele digestive au un efect benefic dovedit asupra stării de sănătate a organismului. Probioticele sunt microorganisme vii ce există în mod natural în microflora intestinală și fac parte dintre bacteriile prie[...]
30,00 lei