IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Ferment Concentrat pentru Natto | 3gr

Cod : NTX-262

/ Opinia ta

Natto – un superaliment mai putin cunoscut, dar pe placul inimii tale ! Daca inca nu ai auzit de Natto, dar iti doresti sa ai o inima sanatoasa si un sistem osos puternic, atunci a venit vremea sa afli unul dintre secretele longevitatii si sanatatii de care beneficiaza poporul japonez. Natto este o mancare traditionala japoneza, consumata de peste o mie de ani , fiind produsa din boabe de soia fermentate cu ajutorul unei bacterii benefice – un puternic probiotic, Bacillus subtilis. Natto contine enzime, vitamine si aminoacizi ce fac din acest aliment un medicament pentru infarct, atac cerebral, cancer, osteoporoza, senilitate si multiple boli intestinale.
Stoc epuizat
Lot nr: Lot Q/TZCXG | Expira la: 07.2024
37,75 lei

* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS FARA ADITIVI - COLORANTI SAU CONSERVANTI
LIVRARE RAPIDA - 24/48h
COMENZI TELEFONICE

Produse alternative

Ferment pentru Iaurt cu 5 Probiotice | 10gr

Sfatul nostru: faceÈ›i economii substanÈ›iale concepând propriile voastre retete de iaurt de casa cu fermentul nostru lactic, care este 100% natural si bioactiv. Lasati-va invaluiti de aroma si gustul deosebit provenit din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, o colectie de 5 probiotice deosebite [...]
35,00 lei

Ferment pentru Tempeh | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru Tempeh | 10gr Tempeh, este un aliment din soia cu un conÈ›inut ridicat de proteine, care a provenit din Indonezia acum mii de ani. Din anii 1970, a devenit disponibil în Occident, cand tempeh a devenit astfel un înlocuitor obiÈ™nuit al cărnii în gătitul vegetarian È™i vegan. Tempeh este o substanță asemănătoare prăjiturii făcutÄ[...]
23,00 lei

Ferment Enzimatic & Probiotic | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru bauturi enzimatice & probiotice | 10gr ♦ Ce sunt probioticele È™i enzimele digestive ? • Probioticele si enzimele digestive au un efect benefic dovedit asupra stării de sănătate a organismului. Probioticele sunt microorganisme vii ce există în mod natural în microflora intestinală È™i fac parte dintre bacteriile prie[...]
30,00 lei

Pagina in curs de actualizare ... !
â–º Video info: afla mai multe despre modul de preparare a bobelor de soia fermentate cu (Bacillus subtilis - ferment Natto) pentru obtinerea produsului final !


 

Ferment Concentrat - Starter pentru Natto | 3gr = 10 pliculete 0.3gr

• Natto un superaliment tradiÈ›ional japonez, impreuna cu enzima sa nattokinaza sunt asociate cu o mare varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv sănătatea inimii, probiotice, vitamine È™i stimularea imunității !  Istoria si originile precise de când a fost inventat natto sunt incerte. Acest lucru este adesea în cazul poveÈ™tilor de origine alimentară, în special cele ale alimentelor fermentate, care au fost probabil „descoperite” din accident în culturile din întreaga lume.

• Natto este considerat un superaliment, datorita proprietatilor sale nutritionale de exceptie. Consumat la micul dejun, este o sursa excelenta de proteine si are putine calorii. Are o textura lipicioasa, un miros puternic si caracteristic, asemanator cumva branzei. Natto este mai bun decat orice medicament pentru subtierea sangelui ! Natto previne si dizolva depunerile de calciu din interiorul vaselor de sange. Nutrientii continuti de Natto actioneaza impotriva formarii cheagurilor de sange !

• Natto proaspat are un miros specific, care pentru unii este respingător. TotuÅŸi, boabele cleioase sunt foarte nutritive. În timpul fermentaÅ£iei, se produc vitaminele B2 ÅŸi K, minerale precum fierul, calciul ÅŸi potasiul. Mai mult, natto conÅ£ine enzime ce ajută la digestie. În acest produs s-a găsit ÅŸi nattokinază, o enzimă ce dezintegrează cheagurile de sânge. Consumam destula vitamina K din plantele verzi dar organismul uman nu il converteste in vitamina K2 ca si la animale. De aceea trebuie sa aducem un aport suplimentar prin alimentatie sau medicatie.

• Atentie ! Vitamina K2-MK7 si Nattokinase se extrag numai din natto proaspat prin metode fizice si chimice !

Natto este cel mai bogat aliment natural in:
Vitamina K2: cruciala in densitatea osoasa, previne calcifierea sistemului cardio-vascular, prevene diferite forme de cancer. Vitamina K2 contribuie la sănătatea pielii È™i la metabolismul oaselor, promovează funcÈ›ionarea corectă a creierului È™i previne bolile legate de inimă . În plus, vitamina K2 este importantă în utilizarea calciului de către organism pentru a ajuta la formarea oaselor È™i pentru a inhiba calcificarea vaselor de sânge ! 

Nattokinoza: dizolvă cheagurile de sânge - ceea ce ajută la menÈ›inerea unei structuri bune a vaselor de sânge, îmbunătățeÈ™te fluxul sanguin È™i scade riscul de boli de inimă. Nattokinoza ajuta la scăderea tensiunii arteriale, reducând tensiunea asupra inimii care poate duce la atacuri de cord !

PQQ: Pirolochinolină chinonă sau PQQ este un compus asemănător vitaminelor descoperit recent, care se găseÈ™te în mod obiÈ™nuit în alimentele vegetale. PQQ protejează celulele din organism de daune oxidative È™i sprijină metabolismul energiei È™i îmbătrânirea sănătoasă . De asemenea, este considerat un cofactor nou cu activitate antioxidantă È™i asemănătoare vitaminei B. Promovează sănătatea cognitivă È™i memoria prin combaterea disfuncÈ›iei mitocondriale È™i protejând neuronii de deteriorarea oxidativă.

Avantajele consumului zilnic de Natto !
• promovează sănătatea sistemului cardiovascular
• consolideaza si sustine sistemul imunitar
• benefic pentru sistemul osteo-articular
• imbunătățeÈ™te in mod direct digestia
• contine: proteine, vitamine, minerale

Un plic de 3gr cu | ferment de cultura Bacillus Subtilis | pentru Natto contine: 10 pliculete x 0.3gr fiecare !
Un pliculet de 0.3gr este suficent pentru a obtine 500gr de Natto proaspat.
Un plic de 3gr este suficent pentru a obtine 5 kg de Natto proaspat.

Pentru a obtine 500gr Natto proaspat aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
• 1 pliculet 0,3gr | ferment de cultura Bacillus Subtilis | Starter pentru Natto.
• 250gr boabe de soia. Soia cu bobul mic, produce cel mai bun natto fermentat !

Mentiune:
• Boabele de soia in timpul procesului de inmuire si fermentare isi dubleaza greutatea si volumul !
• De exemplu din 250gr soia boabe la final veti obtine circa: 500gr de Natto proaspat !

• Afla mai multe informatii despre beneficiile extraordinare ale produsului Natto  aici !
• Pentru a intelege mai bine rentabilitatea acestui produs, daca este preparat in casa de catre tine,
  verifica oferta de pe piata din Romania la Natto proaspat, gata fermentat si preparat :
aici si aici !

Observatie:
Pentru a intelege modul de preparare pentru Natto, va invitam sa accesati filmuletul explicativ din sectiunea Multimedia !
Vezi filmuletul cu modul de utilizare pentru produsul ferment Natto 3gr >  aici !
Modul de preparare explicit precum si descrierea detaliata a acestui produs Natto o gasiti pe blogul nostru: aici !
 
Fără comentarii pentru acest produs

Accesorii recomandate

Masina Divizat & Macinat Boabe de Soia

♦ Masina Manuala pentru Divizat si Macinat Boabe de Soia Masina manuala pentru divizat si macinat grosier sau fin, este recomandata numai pentru boabele uscate (care sunt împărÈ›ite în două jumătăți la interior) gen : boabe de soia, boabe de fasole, arahide, etc. Inainte de macinare, masina trebuie sa fie reglata aproximativ, in functie de granulatia dor[...]
115,00 lei