IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Ferment pentru Iaurt cu 10 Probiotice | 10gr

Cod : NTX-370

/ Opinia ta
NOU

1 Plic (10gr) cu ferment pentru Iaurt | 10 probiotice: contine 10 pliculete x 1gr fiecare ! Un plic cu 10gr este suficent pentru 10 litri de lapte = 10 litri de Iaurt. Fermentul lactic pentru iaurt cu 10 probiotice, contine urmatoarele culturi probiotice: Lactobacillus Delbrueckii, Lactobacillus Lactis Cremoris, Bifidobacterium Lactis, Leuconostoc Mesenteroides, Streptococus Termophilus, Lactis Biovar Diacetylactis, Lactobacillus Acidophilus, Lactococcus Lactis Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus. Beneficiile acestui produs lactat fermentat pentru organism sunt de neprețuit. Datorită complexului de 10 bacterii benefice din compozitia sa, ajuta si sustine normalizarea microflorei intestinale, elimină ușor problema constipației și a tulburărilor intestinale, combate eficient manifestarea reacțiilor alergice pe piele, îmbunătățește starea acesteia, intărește sistemul imunitar, crește rezistența organismului la viruși și bacterii, Iaurtul de casă nu conține zahăr, ceea ce înseamnă că este permis persoanelor cu diabet, de mare ajutor în lupta împotriva excesului de greutate !
In stoc
Lot nr: CFI10_0421 | Expira la: 04.2023
40,00 lei

• Comanda prin telefon la : 0721.119.878 | Luni - Vineri : 09:00 - 15:00
• Pretul afisat include TVA | Pretul NU include si cheltuielile de livrare !


• Comenzile vor pleca din depozitul nostru numai dupa o confirmare telefonica din partea dvs !
• Pentru confirmarea comenzii veti fi contactat(a) telefonic de catre operatorii nostri de vanzari.
* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS FARA ADITIVI - COLORANTI SAU CONSERVANTI
PRODUS NATURAL 100%
LIVRARE RAPIDA - 24/48h
https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg
Iaurtul de casă are o serie de avantaje semnificative față de produsele cumpărate din magazin. Conține doar lapte și ferment care conțin bacterii benefice, fără conservanți și stabilizatori. Beneficiile acestui produs lactat fermentat pentru organism sunt de neprețuit.

• Datorită complexului de bacterii benefice din compozitia sa, ajuta la normalizarea microflorei intestinale.
• Elimină ușor problema constipației și a tulburărilor intestinale.
• Combate eficient manifestarea reacțiilor alergice pe piele, îmbunătățește starea acesteia.
• Întărește sistemul imunitar, crește rezistența organismului la viruși și bacterii.
• Iaurtul de casă nu conține zahăr, ceea ce înseamnă că este permis persoanelor cu diabet.
• Ajută în lupta împotriva excesului de greutate.

♦ Informatii Nutritionale / 10gr :
Fermentul lactic pentru iaurt cu 10 probiotice, contine urmatoarele culturi probiotice: Lactobacillus Delbrueckii, Lactobacillus Lactis Cremoris, Bifidobacterium Lactis,
Leuconostoc Mesenteroides, Streptococus Termophilus, Lactis Biovar Diacetylactis, Lactobacillus Acidophilus, Lactococcus Lactis, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus, foarte benefice sanatatii noastre !

♦ Mentiune:
Inaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie fisa produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente, pulberi bioactive sau suplimente alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala !
 
Video info: afla mai multe despre modul natural de preparare al iaurtului cu 10 probiotice folosind fermenti naturali Nutramax !

Mod de preparare:
Un pliculet cu fermenti lactici pentru iaurt, se dizolva initial in 25-50 ml de lapte la temperatura camerei. Apoi mixul astfel obtinut se toarna peste un 1 litru de lapte, se amesteca bine pana la omogenizare. Dupa care amestecul obtinut se pune la fermentat numai intr-o iaurtieră pentru o perioada de timp de : 8-12 ore, timp în care cultura de fermenti lactici se va dezvolta si va forma iaurtul. Lăsați iaurtul câteva ore la frigider pentru maturare după care se poate consuma.

Înainte de a pune fermenții lactici pentru iaurt, in lapte, acesta trebuie să fie la temperatura camerei. Dacă e laptele este fierbinte sau rece din frigider, va distruge cultura de fermenți lactici. Asigurati-va ca vasele si ustensilele utilizate pentru prepararea iaurtului sunt curate. Vasele si toate ustensilele în care veți prepara iaurtul trebuie să fie sterilizate in apă clocotită, si apoi racite la temperatura camerei inainte de utilizare ! 

Produsul are nevoie de 8-12 ore de fermentare intr-o iaurtiera cu o temperatura constanta de 40°C. După minim 8 ore de fermentare în iaurtieră, iaurtul trebuie păstrat încă 8 ore la frigider pentru maturare. La frigider se va îngroșa și va deveni mai ferm. Trebuie menționat faptul că e posibil să nu obțineți aceeași consistență ca și iaurtul din comerț deoarece iaurtul de casă nu contine agenți de îngroșare !

Recomandari:
• Preparati iaurtul numai intr-o iaurtiera cu o temperatura constanta de 40°C.
• Fermenții lactici se vor utiliza doar în lapte la temperatura camerei. 
• Laptele fierbinte sau rece distruge fermenții și iaurtul va fi compromis.
• Pliculetele cu fermenti se păstreaza la temperatura camerei intr-un  loc uscat si racoros.
• Recomandăm ca fructele dorite in compozitie să fie adugate după finalizarea iaurtului in frigider.


 

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile voastre retete de iaurt de casa cu fermentul nostru lactic, care este 100% natural si bioactiv. Lasati-va invaluiti de aroma si gustul deosebit provenit din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, o colectie de 10 probiotice deosebite care actioneaza sinergic in deplina armonie cu organismul tau. Aveti acum ocazia unică de a vă formula și prepara rețetele voastre preferate de iaurt de casa 100% natural !


Ferment - Starter pentru cu 10 Probiotice | 10gr

Primele mențiuni despre iaurt au apărut în urmă cu peste 6 mii de ani. Conform uneia dintre legende, a fost inventată de vechii turci, conform unei alte versiuni, fermentată produs lactat a început să fie servit în Grecia antică și Roma. În Europa, iaurtul a devenit popular la începutul secolului al XVI-lea, după vindecarea bolii de stomac a regelui Franței Francisc I. În secolul al XX-lea, productie in masa a acestui produs, făcut posibil de Danone. Dar și astăzi iaurt de casă este considerat mai sănătos și mai gustos decât omologul său din magazin.

O gamă largă de iaurturi, atât naturale, cât și cu diverse umpluturi, este prezentată pe rafturile magazinelor. Producătorii se asigură că sunt utili, ajută la stabilirea funcției intestinului, la normalizarea metabolismului și la îmbunătățirea bunăstării. Cu toate acestea, iaurturile de casă sunt considerate infinit mai bune. Beneficiile acestui produs lactat fermentat acasa, pentru organism sunt de neprețuit !

♦ Vezi aici si Cookerul Multi-functional Black Garlic, este un produs unic pe piata de profil din Romania, fiind capabil sa fermenteze perfect multiple produse ca: iaurt natural, usturoi negru, tempeh proaspat, natto proaspat, diverse bauturi enezimatice si probiotice, aluat, etc !

Continut: 1 Plic (10gr) cu ferment pentru Iaurt | 10 probiotice: contine 10 pliculete x 1gr fiecare !
Un plic (cu 10 pliculete) este suficent pentru 10 litri de lapte = 10 litri de Iaurt !

Utilizare: 1 pliculet (1gr) pentru 1 litru de lapte.
Un pliculet (1gr) cu ferment pentru Iaurt | 10 probiotice este utilizat pentru pentru a obtine 1 litru iaurt de calitate premium !
Fermenții lactici se vor folosi doar în lapte la temperatura camerei. Laptele foarte rece sau fierbinte distruge fermenții și iaurtul va fi compromis.

♦ Compozitie:
• Pulbere bioactiva liofilizata obtinuta din 10 culturi lactice de prestigiu
• Ferment lactic cu un continut 100% natural, grad alimentar, bioactiv 
• Fara adaos de arome, coloranti sau alti aditivi chimici de umplutura !

Produsul contine urmatoarele probiotice pe baza de culturi lactice:
• Lactobacillus Delbrueckii
• Lactobacillus Lactis Cremoris
• Bifidobacterium Lactis
• Leuconostoc Mesenteroides
• Streptococus Termophilus
• Lactis Biovar Diacetylactis
• Lactobacillus Acidophilus
• Lactococcus Lactis
• Lactobacillus Casei
Lactobacillus Rhamnosus

Fisa produs:
• Produs Importat & Distribuit : Nutramax Trade srl
• Prezentare: Plic plasticat pentru uz alimentar 
• Greutate Neta: 10 gr ferment lactic, grad alimentar
• Tara de provenienta: China; Tara de origine: Rusia
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !
• Extract Liofilizat / Produs Biologic Activ / Premium Quality !

Recomandare:
 Pentru a intelege modul de preparare pentru produsul Iaurt 10 probiotice, va invitam sa vizualizati filmuletul explicativ din sectiunea  Multimedia !

Observatie:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor si pulberilor organice   difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
 

Comentarii:

2021-05-07 Laura Daraban (Timis, Timisoara) | Iaurtul natural obtinut de mine din fermentul cu 10 probiotice este foarte bun la gust, cremos si nutritiv. Eu am folosit 1 litru lapte integral de vaca de 3.5% grasime si un pliculet de 1gr de ferment. Am respectat intocmai toate indicatiile din fisa video a produsului, si va pot spune ca am obtinut un iaurt excelent. Nu se compara cu iaurtul din comert. Plicul mare are in interior inca 10 pliculete de 1gr fiecare, foarte rentabil cand te gandesti ca doar cu un plic de 10gr de ferment, se obtine in final pana la 10 kg de iaurt facut in casa, de o calitate foarte buna. Daca mai adaugati in iaurt si o mana de fulgi de cereale sau fructe si un pic de miere, atunci iaurturile comerciale : Danone, Activia, Zuzu, etc, sunt doar de trista amintire. Recomand cu mare placere acest produs iubitorilor de produse curate si naturale.

Te-ar mai putea interesa

Set Inox cu 4 lingurite Dozatoare

♦ Set Inox | 4 lingurite Dozatoare Setul de lingurite dozatoare din inox este un accesoriu profesional, indispensabil in recuzita oricarui consumator de produse naturiste. Cu o capacitate de masurare incepand de la  2.5gr si si terminand cu cea de 15gr, acest set de 4 lingurite dozatoare va poate scapa de frustrarile provocate de dozajele optime ale suplimentelor naturiste. C[...]
30,00 lei

Ferment pentru Iaurt cu 5 Probiotice | 10gr

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile voastre retete de iaurt de casa cu fermentul nostru lactic, care este 100% natural si bioactiv. Lasati-va invaluiti de aroma si gustul deosebit provenit din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, o colectie de 5 probiotice deosebite [...]
35,00 lei

Ferment pentru Tempeh | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru Tempeh | 10gr Tempeh, este un aliment din soia cu un conținut ridicat de proteine, care a provenit din Indonezia acum mii de ani. Din anii 1970, a devenit disponibil în Occident, cand tempeh a devenit astfel un înlocuitor obișnuit al cărnii în gătitul vegetarian și vegan. Tempeh este o substanță asemănătoare prăjiturii făcut[...]
23,00 lei

Ferment pentru Natto | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru Natto | 10gr Natto un superaliment tradițional japonez, impreuna cu enzima sa nattokinaza sunt asociate cu o mare varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv sănătatea inimii, probiotice, vitamine și stimularea imunității !  Istoria si originile precise de când a fost inventat natto sunt incerte. Acest lucru este adesea în c[...]
32,00 lei

Ferment Enzimatic & Probiotic | 10gr

♦ Ferment - Starter pentru bauturi enzimatice & probiotice | 10gr ♦ Ce sunt probioticele și enzimele digestive ? • Probioticele si enzimele digestive au un efect benefic dovedit asupra stării de sănătate a organismului. Probioticele sunt microorganisme vii ce există în mod natural în microflora intestinală și fac parte dintre bacteriile prie[...]
30,00 lei