♦ Ferment Concentrat - Starter pentru Natto | 3gr = 10 pliculete 0.3gr
• Natto un superaliment tradiÈ›ional japonez, impreuna cu enzima sa nattokinaza sunt asociate cu o mare varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv sănătatea inimii, probiotice, vitamine È™i stimularea imunității ! Istoria si originile precise de când a fost inventat natto sunt incerte. Acest lucru este adesea în cazul poveÈ™tilor de origine alimentară, în special cele ale alimentelor fermentate, care au fost probabil „descoperite” din accident în culturile din întreaga lume.
• Natto este considerat un superaliment, datorita proprietatilor sale nutritionale de exceptie. Consumat la micul dejun, este o sursa excelenta de proteine si are putine calorii. Are o textura lipicioasa, un miros puternic si caracteristic, asemanator cumva branzei. Natto este mai bun decat orice medicament pentru subtierea sangelui ! Natto previne si dizolva depunerile de calciu din interiorul vaselor de sange. Nutrientii continuti de Natto actioneaza impotriva formarii cheagurilor de sange !
• Natto proaspat are un miros specific, care pentru unii este respingător. TotuÅŸi, boabele cleioase sunt foarte nutritive. În timpul fermentaÅ£iei, se produc vitaminele B2 ÅŸi K, minerale precum fierul, calciul ÅŸi potasiul. Mai mult, natto conÅ£ine enzime ce ajută la digestie. În acest produs s-a găsit ÅŸi nattokinază, o enzimă ce dezintegrează cheagurile de sânge. Consumam destula vitamina K din plantele verzi dar organismul uman nu il converteste in vitamina K2 ca si la animale. De aceea trebuie sa aducem un aport suplimentar prin alimentatie sau medicatie.
•
Atentie ! Vitamina K2-MK7 si Nattokinase se extrag numai din natto proaspat prin metode fizice si chimice !
♦
Natto este cel mai bogat aliment natural in:
•
Vitamina K2: cruciala in densitatea osoasa, previne calcifierea sistemului cardio-vascular, prevene diferite forme de cancer. Vitamina K2 contribuie la sănătatea pielii È™i la metabolismul oaselor, promovează funcÈ›ionarea corectă a creierului È™i previne bolile legate de inimă . În plus, vitamina K2 este importantă în utilizarea calciului de către organism pentru a ajuta la formarea oaselor È™i pentru a inhiba calcificarea vaselor de sânge !
•
Nattokinoza: dizolvă cheagurile de sânge - ceea ce ajută la menÈ›inerea unei structuri bune a vaselor de sânge, îmbunătățeÈ™te fluxul sanguin È™i scade riscul de boli de inimă. Nattokinoza ajuta la scăderea tensiunii arteriale, reducând tensiunea asupra inimii care poate duce la atacuri de cord !
•
PQQ: Pirolochinolină chinonă sau PQQ este un compus asemănător vitaminelor descoperit recent, care se găseÈ™te în mod obiÈ™nuit în alimentele vegetale. PQQ protejează celulele din organism de daune oxidative È™i sprijină metabolismul energiei È™i îmbătrânirea sănătoasă . De asemenea, este considerat un cofactor nou cu activitate antioxidantă È™i asemănătoare vitaminei B. Promovează sănătatea cognitivă È™i memoria prin combaterea disfuncÈ›iei mitocondriale È™i protejând neuronii de deteriorarea oxidativă.
♦
Avantajele consumului zilnic de Natto !
• promovează sănătatea sistemului cardiovascular
• consolideaza si sustine sistemul imunitar
• benefic pentru sistemul osteo-articular
• imbunătățeÈ™te in mod direct digestia
• contine: proteine, vitamine, minerale
Un plic de 3gr cu | ferment de cultura Bacillus Subtilis | pentru Natto contine: 10 pliculete x 0.3gr fiecare !
Un pliculet de 0.3gr este suficent pentru a obtine 500gr de Natto proaspat.
Un plic de 3gr este suficent pentru a obtine 5 kg de Natto proaspat.
Pentru a obtine 500gr Natto proaspat aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
• 1 pliculet 0,3gr | ferment de cultura Bacillus Subtilis | Starter pentru Natto.
• 250gr boabe de soia. Soia cu bobul mic, produce cel mai bun natto fermentat !
♦
Mentiune:
• Boabele de soia in timpul procesului de inmuire si fermentare isi dubleaza greutatea si volumul !
• De exemplu din 250gr soia boabe la final veti obtine circa: 500gr de Natto proaspat !
• Afla mai multe informatii despre beneficiile extraordinare ale produsului Natto
aici !
• Pentru a intelege mai bine rentabilitatea acestui produs, daca este preparat in casa de catre tine,
verifica oferta de pe piata din Romania la Natto proaspat, gata fermentat si preparat : aici si aici !
♦
Observatie:
• Pentru a intelege modul de preparare pentru Natto, va invitam sa accesati filmuletul explicativ din sectiunea Multimedia !
•
Vezi filmuletul cu modul de utilizare pentru produsul ferment Natto 3gr > aici !
• Modul de preparare explicit precum si descrierea detaliata a acestui produs Natto o gasiti pe blogul nostru: aici !