IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Colina | Pulbere Bioactiva | 100gr

Cod : NTX-485

/ Opinia ta

Colina | Pulbere Bioactiva | 100gr | Colina este un nutrient vital, numita si vitamina B18, care susține multiple funcții vitale, fiind extrem de necesara pentru funcționarea normală a corpului și pentru sănătatea umană. Colina este esențiala pentru funcționarea normală a celulelor și este deosebit de importanta pentru sănătatea ficatului, sănătatea inimii și dezvoltarea creierului. Colina este un macronutrient important pentru funcționarea ficatului, dezvoltarea normală a creierului, funcția nervoasă, mișcarea mușchilor, susținerea nivelului de energie și menținerea unui metabolism sănătos. Multe organe, cum ar fi creierul, ficatul, rinichii, pancreasul și mușchii, toate depind de aportul adecvat de colină. Organismul nostru produce cantitati mici de colina, motiv pentru care trebuie sa completam aportul de colina cu ajutorul alimentelor si suplimentelor alimentare !
In stoc
Lot nr: VHDRO-1221-COL | Expira la: 06.2023
24,75 lei

• Comanda prin telefon la : 0721.119.878 | Luni - Vineri : 09:00 - 15:00
• Pretul afisat include TVA | Pretul NU include si cheltuielile de livrare !


• Comenzile vor pleca din depozitul nostru numai dupa o confirmare telefonica din partea dvs !
• Pentru confirmarea comenzii veti fi contactat(a) telefonic de catre operatorii nostri de vanzari.
* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
LIVRARE RAPIDA - 24/48h
COMENZI TELEFONICE
https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg
♦ Pulberea bioactiva de Colina are remarcabile proprietati medicinale, fiind utilizata cu succes ca adjuvant in terapia complementara si alternativa in tratarea diverselor afectiuni, avand multiple efecte benefice. Prin natura sa Colina susține multe funcții vitale ale corpului și poate oferi o gamă largă de alte beneficii pentru sănătate Printre cele mai cunoscute beneficii ale pulberii de Colina putem enumera urmatoarele :

• Menține funcția hepatică sănătoasă:
Colina joacă un rol foarte important în metabolizarea grăsimilor. Colina ajută la eliminarea grăsimilor din ficat, prevenind astfel bolile hepatice. Colina curăță ficatul, care își poate îndeplini astfel funcțiile cheie de filtrare, detoxifiere și transformare a alimentelor în energie. Colina este necesară pentru a transporta în mod corespunzător grăsimea de la ficat la celulele din tot corpul. Un beneficiu al colinei este curățarea ficatului, deoarece colina este parțial responsabilă pentru menținerea ficatului curat de acumularea de grăsime care se poate acumula și dăuna. Colina joacă un rol în transportul atât a colesterolului, cât și a trigliceridelor, două forme de grăsimi importante, din ficat către alte părți ale corpului unde sunt necesare. La persoanele care au niveluri scăzute de colină prezente în corpul lor, unele studii au descoperit că sunt mai expuși riscului de a suferi leziuni hepatice și chiar insuficiență hepatică. 

• Menține sănătatea inimii:
Colina este esențială în susținerea sistemelor de impulsuri nervoase care promovează un mușchi puternic al inimii și bătăi regulate ale inimii. Colina ajută la menținerea inimii și a vaselor de sânge sănătoase, parțial ajutând la reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, are un rol important în reglarea nivelului de homocisteină din inimă care, dacă crește prea mult, poate avea efecte negative asupra inimii tale.  Colina și folatul ajută la conversia homocisteinei, care împiedică organismul să acumuleze prea multă grăsime și pot fi benefice în reducerea riscului de a avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Homocisteina este un aminoacid care intră în organism din surse de proteine, în mod normal din carne, iar nivelurile ridicate de homocisteină au fost corelate cu dezvoltarea bolilor cardiace și ale vaselor de sânge. Unele studii au arătat că colina și lecitina pot ajuta la reducerea colesterolului din sânge și a riscului de apariție a bolilor de inimă.

• Protejeaza memoria și degradarea funcțiilor creierului:
Colina este un nutrient esențial și fundamental pentru dezvoltarea sistemului nervos și pentru numeroase funcții ale acestuia (dispoziție, comportament, orientare etc.). Colina joacă un rol-cheie pentru memorie, pentru învățare și pentru capacitatea noastră de a gândi. Un alt beneficiu al colinei este capacitatea sa de a-ți menține mintea ascuțită pe măsură ce îmbătrânești. Colina joacă, de asemenea, un rol în păstrarea memoriei și prevenirea demenței, pierderii memoriei și a altor semne de declin cognitiv pe măsură ce cineva îmbătrânește. Pe măsură ce îmbătrânim, creierul nostru devine mai puțin elastic. Colina face o treabă importantă de a menține elasticitatea creierului, lucrând pentru a menține nivelurile de acetilcolină, care scade în mod natural la bătrânețe. Unele studii indică faptul că nivelurile scăzute de colina pot duce la declin cognitiv, inclusiv boala Alzheimer și demența senilă. Pacienții care dezvoltă Alzheimer prezintă uneori niveluri foarte scăzute de colina, iar unele medicamente utilizate pentru tratarea bolii Alzheimer imită de fapt efectul colinei de creștere a efectelor acestui neurotransmițător.

Sustine si protejeaza vederea:
Intr-un studiu medical recent s-a raportat că deficiența de colină este asociată cu boli retiniene, glaucom, sindrom de ochi uscat și tulburări ale cristalinului, nervului optic și cortexului vizual al creierului. Suplimentarea cu colină poate proteja ochiul de boli și poate fi un tratament foarte eficient pentru diferite boli oculare. Cercetările medicale au indicat faptul ca, Colina este un nutrient important pentru construirea și menținerea vederii pe tot parcursul vieții. Colina susține dezvoltarea retinei ochiului în același mod în care susține dezvoltarea creierului !

• Sprijină sistemul nervos central:
Unul dintre principalele beneficii ale colinei este că este utilizată de organism într-o varietate de moduri care sunt cruciale pentru funcționarea nervilor, inclusiv ajutând la semnalizarea nervoasă și menținerea membranelor celulelor creierului. Colina ajută, de asemenea, la formarea țesutului în sistemul nervos care joacă un rol în dezvoltarea și creșterea creierului. Se crede că colina poate îmbunătăți capacitatea de semnalizare a nervilor, poate sprijini integritatea structurală a acestora și poate proteja membranele neuronale vitale. O deficiență de colină poate duce la o concentrare slabă, memorie slabă, schimbări de dispoziție și alte tulburări cognitive, mai ales pe măsură ce cineva îmbătrânește. 

 Utila impotriva diabetului:
Colina joacă un rol semnificativ în schimbul de carbohidrați în pancreas și contribuie la normalizarea conținutului de zahăr din sânge, ceea ce determină necesitatea de colină atât pentru persoanele sănătoase, cât și pentru persoanele care sufera de diabet zaharat.  Aportul nornal de colina in organism îmbunătățește ficatul gras, dar promovează in acelasi timp si rezistența hepatică la insulină prin creșterea glucagonului plasmatic !

 Formează ADN și structuri celulare:
Colina ajută organismul să absoarbă grăsimile, iar grăsimile sunt apoi folosite pentru a crea membrane și structuri celulare. Fără suficientă colină în organism, celulele noastre nu își pot reține în mod corespunzător structura și mesajele de semnal către alte părți ale corpului. Colina este necesară pentru a crea ADN care este responsabil pentru construirea întregii structuri a corpului. Colina și acidul folic sunt cunoscuți a fi nutrienți cheie implicați în procesele grupului metil, pe care organismul le folosește pentru a forma material genetic care ajută la construirea fiecărui sistem din organism.

• Sustine performanța la efort și funcția musculară:
Colina ajută la îmbunătățirea energiei mentale, a concentrării și a concentrării, toate acestea fiind importante pentru activitatea fizică și performanța atletică. Se crede că efectul colinei asupra metabolismului și asupra neurotransmițătorilor din creier poate produce timpi de reacție mai rapidi și poate reduce timpul necesar procesării mentale. Colina poate fi, de asemenea, utilă în îmbunătățirea nivelurilor de energie, a dispoziției, a ciclurilor de somn și a timpului de recuperare după o activitate intensă. În plus, colina este utilizată în funcționarea nervilor musculari și poate fi utilă în prevenirea oboselii și a durerilor sau durerilor musculare după exerciții fizice. Consumul de colină ajută la promovarea unei bune funcționări a sistemului nervos și a mușchilor. Colina este necesară pentru a permite creierului să comunice corect cu mușchii. Ca urmare, lipsa unei cantități suficiente de colină în timpul unui antrenament fizic ar putea duce la o întârziere a transmiterii mesajului de contracție al creierului către mușchi, rezultând o oboseală imediată în timpul exercițiului de rezistență.

• Reduce riscul de apariţie a cancerului la sân:
Cercetătorii de la Mount Sinai School of Medicine, University of North Carolina şi Columbia University au realizat un studiu pe un eşantion de 1.508 de femei pentru a analiza legătura dintre metabolizarea colinei și riscul de cancer mamar. Rezultatele au arătat că participantele care au avut în alimentaţie aporturi mari ale nutrientului, au prezentat un risc cu 24% mai mic de a dezvolta cancer de sân decât celelalte. Au urmat mai multe studii pentru a analiza legătura dintre colină și cancer, însă rezultatele au fost mixte. Cu toate acestea, prin concluziile unei meta-analize ample, cercetătorii au sugerat că acest compus organic ar putea acţiona împotriva cancerului.

• Reduce riscul de apariţie a malformaţiilor la naştere:
Cercetătorii de la March of Dimes Birth Defects Foundation, SUA, au studiat aportul de colină al femeilor în timpul perioadei de concepţie şi rata de incidenţă a apariţiei defectelor de tub neural (defecte ale coloanei vertebrale, măduvei spinării sau creierului) în cazul nou-născuţilor. După centralizarea rezultatelor, specialiştii au sugerat că aportul ridicat de colină ar putea reduce riscul apariţiei malformaţiilor la naştere. Cu toate acestea, studiile similiare realizate de către alţi cercetători nu au indicat concluzii asemănătoare.

• Imbunătățeste simptomele fibrozei chistice:
Fibroza chistica afecteaza celulele care produc mucus, transpiratie, sucuri si enzime digestive, astfel ca principalele organe care contin astfel de glande (numite glande exocrine) cu functionare incorecta sunt pancreasul si plamanii. Un studiu din 2018, a constatat că suplimentarea cu colină la pacentii bolnavi de fibroza chistica, a îmbunătățit substantial funcția pulmonară și a redus mult simptomele bolii hepatice grase, la adulții bolnavi de fibroză chistică.

Observatie:
• NU utilizati produsul concomitent cu alte produse medicamentoase !
• NU este recomandata supradozarea cu Colina, poate cauza disconfort abdominal, amețeli, transpirație și salivații excesive ! 
• NU recomandam produsul persoanelor cu alergie la colina, sau persoanelor cu probleme majore de sanatate !

Indicatii Terapeutice:
Utilizarea pulberii biocative de Colina este in special orientata: 
• pentru tulburări cardiace și circulatorii
• pentru ficat gras sau afecțiuni hepatice 
• pentru că susține sanatatea creierului
• protectie contra bolii Alzheimer, demența 
• pentru tulburări cognitive și de percepție

Informatii Nutritionale / 100gr :
Acest produs conține 100% Colina (sub formă de Bitartrat de colină)  grad farmaceutic, fara adaos de excipienti sau aditivi de umplutura !

Mentiune:
Inaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie fisa produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente, pulberi bioactive sau suplimente alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala ! 
 

► Video info: afla mai multe despre Colina, acest minunat produs cu multiple proprietati si beneficii aduse sanatatii !

♦ Mod de administrare:
Pulberea bioactiva de Colina poate fi dizolvata intr-un pahar cu 100-150ml de lapte sau ceai, sau in sucuri proaspete obtinute din legume sau fructe. Pulberea mai poate fi adaugata si in iaurt, salate sau alte preparate crude, dupa preferinta. Doza medie recomandata este de 500mg x 1 / zi, dupa 3-5 zile (doar in funcție de gravitatea afecțiunii dvs)  se poate creste doza pana la 1gr / zi | administrate x 2 / zi, dupa cum urmeaza: 500mg / dimineata si  500mg / seara. Reglati doza necesara in functie de nevoile dvs !

Administrarea neregulata sau defectuoasa a pulberilor bioactive, ca in exemplul urmator (ati uitat sa luati doza zilnica de pulbere o zi sau doua, sau o luati cand va aminititi, sau intrerupeti cura si o continuati dupa mai multe zile) va avea ca rezultat un efect terapeutic mult diminuat sau aproape inexistent ! Recomandam cu tarie administrarea dozei zilnice a produsului fara intrerupere pentru o perioada de cel putin 30 zile !  Mai multe informatii despre modul corect de administrare a pulberilor bioactive  gasiti aici !

♦ Durata de administrare:
Cura cu pulbere bioactiva de Colina, se face minim 30 zile, dupa care se poate repeta la nevoie !
In perioada curei cu pulbere bioactiva de Colina, consumati cat mai multe lichide !
O punga de 100gr este dozata in fuctie de cantitatea consumata pentru 500mg / zi x 200 zile sau 1gr / zi x 100 zile.
Pentru atingerea efectului maxim recomandam utilizarea zilnica a produsului cel putin 30 zile !

Unele persoane simt efectele benefice ale pulberilor bioactive din primele zile de administrare, altele simt aceste efecte dupa o saptamana. Timpul necesar producerii efectului dorit depinde de o serie de factori ca: varsta, greutatea corporala, constitutia genetica, starea generala de sanatate, stilul de viata precum si alti factori individuali. Dupa o anumita perioada, efectele benefice ale produsului vor fi remarcate de toti fara exceptie !

♦ Precautii:
Pulberea de Colina este un superaliment  utilizat ca adjuvant  in terapia complementara si alternativa, dar nu inlocuieste o alimentatie echilibrata, nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala. Recomandam un stil de viata bazat pe miscare si o alimentatie sanatoasa. Daca dupa primele zile de administrare nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, atunci intrerupeti imediat tratamentul si adresati-va de urgenta mediciului dvs !
 
♦ Atentionari:
• NU depasiti cantitatea zilnica recomandata (1gr/zi) !
• NU se lasa la indemana si vederea copiilor !
• NU este recomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza !
• NU utilizati produsul concomitent cu alte produse medicamentoase !
• NU este recomandata supradozarea cu Colina, poate cauza disconfort abdominal, amețeli, transpirație și salivații excesive ! 
• NU recomandam produsul persoanelor cu alergie la colina, sau persoanelor cu probleme majore de sanatate !

 ♦ Observatie:
Deoarece produsul provine numai din surse verificate, acesta este standardizat din punct de vedere al proprietatilor sale bioactive. Dar pot exista mici variatii privind culoarea, gustul, mirosul sau aspectul final al produsului, de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului. Fiecare lot de materie prima sau de produs finit sunt supuse unui proces de verificare riguros, inainte de fiecare achizitie, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei produsului !
 

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs capsule. Pulberea noastră bioactivă de Colina nu este nimic altceva, decât substanța activă pe care o găsiți în farmacii sub forma de Colina in capsule sau tablete. Achiziționați acum de la Nutramax mașini de încapsulat, capsule, flacoane sau diverse accesorii farmaceutice, ca să aveți acasă, propria dvs. farmacie bio, la un preț/gram substanță activa fără concurență. In plus, puteți controla riguros doza de substanță activă utilizată, avand ocazia unică de a vă formula și prepara acasă, rețetele voastre preferate din pulberi bioactive 100% naturale !

 

♦ Colina | Pulbere Bioactiva | 100gr

♦ Colina pulbere bioactiva, un nutrient esențial și fundamental cu multiple beneficii pentru sănătatea ta !
• Organe cum ar fi: creierul, ficatul, inima, pancreasul sau mușchii, au nevoie de un aport adecvat de colină !

• Colina este un nutrient esențial asemănător vitaminelor. Aceasta înseamnă că este necesara pentru funcționarea normală a corpului și pentru sănătatea umană . Pentru a fi mai precis, este esențiala pentru funcționarea normală a celulelor și este deosebit de importanta pentru sănătatea ficatului, sănătatea inimii și dezvoltarea creierului. Colina este un macronutrient esential pentru ficat, creier, inima, pentru activitatea musculara si dezvoltarea normala a creierului, sustinerea unui nivel bun de energie si mentinerea unui metabolism sanatos. Colina joaca un rol in mai multe procese importante din corp care au loc in fiecare zi !

• Colina este un nutrient solubil în apă care este înrudit cu alte vitamine, cum ar fi acidul folic și cele din  familia complexului de vitamine B. La fel ca și vitaminele B, colina joacă un rol similar în ceea ce privește susținerea energiei și a funcției creierului, precum și menținerea metabolismului activ. Colina este un nutrient esențial care susține funcțiile vitale ale corpului și sănătatea generală a oamenilor. Organismul nostru produce cantitati mici de colina, motiv pentru care oamenii trebuie sa-si completeze aportul de colina cu ajutorul alimentelor si suplimentelor ! 

• Colina este un supliment alimentar de înaltă clasă care conține bitartrat de colină, care este conceput pentru a susține buna funcționare a ficatului, a funcției creierului și a sistemului nervos care controlează memoria și starea de spirit. Biodisponibilitatea ideală a fost dictată de cerințele ridicate ale consumatorilor. Colina este un compus chimic organic, cunoscut și sub numele de vitamina B18, folosit în principal pentru proprietățile sale de stimulare cognitivă (transformarea directă în acetilcolină a unuia dintre cei mai importanți neurotransmițători) sau ca mijloc pentru sănătatea ficatului, capabil să reducă acumularea ficatului gras, inflamația cronică a acestuia, ciroza sau hipercolesterolemia !

Funcțiile principale ale Colinei:
Colina este considerată „o vitamină” cunoscuta și sub numele de vitamina B18, aparținând grupei B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 și B12), colina este un compus organic sintetizat doar parțial de organism (datorită prezenței cobalaminei (B12) și acidului folic). Creierul și sistemul nervos au nevoie de colină pentru a regla memoria și starea de spirit, precum și pentru a controla mușchii și alte funcții. Unul dintre cele mai importante roluri ale colinei constă în dezintoxicarea ficatului și eliminarea medicamentelor și a substanțelor chimice. Ficatul poate produce o cantitate mică de colină, cea mai mare parte a acestui nutrient găsită în organism provenind din alimentele pe care le consumăm. Este o componentă organică semnificativă, deoarece are o acțiune antioxidantă, neuroprotectoare și cardioprotectoare !

Beneficiile consumului de Colină:
Colina la fel ca vitamina D, joacă un rol indispensabil în absorbția calciului, deoarece ajută acizii grași Omega-3 și vitaminele B să funcționeze corect !
• pentru tulburări cardiace și circulatorii
• pentru ficat gras sau afecțiuni hepatice 
• pentru că susține sanatatea creierului
• protectie contra bolii Alzheimer, demența 
• pentru tulburări cognitive și de percepție

Deficitul de Colină poate contribui la următoarele afecțiuni:
• boala cardiovasculara
• boala Alzheimer
• boală hepatică grasă
• tulburări cognitive
• leziuni musculare

Simptomele deficienței de Colină includ:
• niveluri scăzute de energie, oboseala
• pierderea memoriei
• declin cognitiv
• dificultăți de învățare
• dureri musculare
• leziuni ale nervilor
• modificări sau tulburări ale dispoziției

♦ Compozitie:
• Pulbere bioactiva de Colina (Bitartrat de Colină) 
• Pulberea are continut 100% Colina (sub formă de Bitartrat de colină)
• Grad farmaceutic, fara adaos de excipienti sau aditivi de umplutura !


♦ Fisa produs:
• Importat | Ambalat | Distribuit : Nutramax Trade srl
• Prezentare: Punga alimentara resigilabila cu fermoar Ziplock
• Greutate Neta: 100gr pulbere bioactiva, grad farmaceutic
• Tara de provenienta: Germania; Tara de origine: Germania
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !
• Extract Liofilizat / Produs Biologic Activ / Premium Quality !

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

♦ Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor si pulberilor organice   difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
 

Comentarii:

2022-01-04 Bacan Cristian (Bucuresti, sector 1) | Buna ziua si multumesc, coletul cu produsele comandate mi-a ajuns in 28.12.2021 asa cum ati promis. Foarte buna acesta pudra si-a facut rapid efectul. Dupa excesul de grasimi si alcool de la mesele copioase de Craciun si Revelion, am avut zilnic dureri si intepaturi in partea dreapta in zona ficatului si o senzatie de umflatura la ficat. Am luat acesta pulbere de doua ori pe zi timp de 2-3 zile, iar durerea si senzatia respectiva au disparut complet, astazi pot spune ca mie personal mi-a fost de mare folos pentru ficatul meu gras si incarcat de toxine, recomand si la altii acest produs. La multi ani Nutramax !

Te-ar mai putea interesa

Vitamina D3 | 1000 UI | 60 Capsule

♦ Vitamina D3 | 60 Capsule | 1000 IU | 25 mcg | Capsula ♦ Vitamina D3 1000 IU pentru susținerea sistemului imunitar și pentru susținerea sănătății dinților, oaselor și mușchilor. Vitamina D3 1000 UI este o sursă de vitamina D sub formă de capsule, care asigură sănătatea sistemului imunitar. Cel mai adesea primim vitamina D de la lumina soarelui[...]
18,75 lei

Vitamina B6 | 90 Tablete

♦ Vitamina B6 | 90 Tablete | 20mg | Tableta ♦ Vitamina B6 pentru sprijinirea funcționării  sistemului nervos și pentru menținerea imunității ! Vitamina B6 sau piridoxina este o vitamină solubilă în apă, care are mai multe funcții de bază în corpul uman. Contribuie la buna funcționare a metabolismului, care este important pentru produce[...]
18,75 lei

Vitamina D3+K1+K2 | 60 Capsule

♦ Vitamina D3+K1+K2 | 60 Capsule | 775 mcg | Capsula ♦ Vitamina D3+K1+K2 - pentru îmbunătățirea imunității și susținerea sănătății oaselor, dinților și a mușchilor. Vitamina D3 + K1 + K2 este o combinație eficientă de vitamine, care susține imunitatea. Conține vitaminele K1 și K2, care au un efect pozitiv asupra coagulării sângelui [...]
23,95 lei

Multivitamine | 20 Tablete Efervescente

♦ Multivitamine | 20 Tablete Efervescente | 4gr | Tableta ♦ Multivitamine 100% sub formă de comprimate efervescente, cu un conținut optim de 10 vitamine pentru a vă întări imunitatea. Multivitaminele 100% sub formă de comprimate efervescente vor furniza organismului vostru cantitatea optimă de vitamine importante. Întăriți-vă imunitatea cu vitaminele C,[...]
9,75 lei

Beta-Caroten | 60 Capsule

♦ Beta-Caroten | 60 Capsule | 165mg | Capsula ♦ Beta Caroten - provitamina A, care protejează vederea, susține sănătatea pielii și întărește sistemul imunitar. Beta Carotenul, denumit și provitamina A, este una dintre carotenoidele importante care, în mucoasa intestinului subțire, sunt convertite în vitamina A. Beta carotenul are un rol impor[...]
18,75 lei