IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Ulei de Ricin | Presat la rece | 100% Natural

Cod : NTX-474

/ Opinia ta

Uleiul de Ricin virgin este obtinut prin presarea la rece a semintelor de Ricin. Uleiul de Ricin este ales de milioane de persoane pentru capacitatea sa de înfrumuseţare a părului şi pielii. Utilizat în măști și șampoane, fortifică eficient firul de păr, inclusiv pe cel din sprancene şi gene, hidratează eficient, având efecte calmante, cicatrizante și vindecătoare deosebite. Faima sa se datorează capacității sale de a stopa căderea părului, fiind probabil cel mai eficient ulei pentru un păr des și sănătos. Renumit pentru proprietățile de regenerare și fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrănește și hidratează tegumentele. Ulei des regăsit în compozițiile pentru machiaj !
In stoc
Lot nr: UVSBOZ-020 | Expira la: 12.2023
13,75 lei

• Comanda prin telefon la : 0721.119.878 | Luni - Vineri : 09:00 - 15:00
• Pretul afisat include TVA | Pretul NU include si cheltuielile de livrare !


• Comenzile vor pleca din depozitul nostru numai dupa o confirmare telefonica din partea dvs !
• Pentru confirmarea comenzii veti fi contactat(a) telefonic de catre operatorii nostri de vanzari.
* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS OBTINUT DIN AGRICULTURA SUSTENABILA
* PRODUS FARA ADITIVI - COLORANTI SAU CONSERVANTI
* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg
Uleiurile vegetale pure sunt recunoscute pentru proprietățile lor terapeutice, fiind utilizate cu mult succes in cosmetică, in medicină sau ca suplimente alimentare. Iată cateva dintre beneficiile uleiului vegetal pur obtinut din seminte de Ricin:

♦ Recomandări:
• promovează creșterea părului, fortifiant pentru păr, gene si sprâncene
• fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
• îngrijeste si regenereaza părul, regenerator pentru părul uscat, tern sau tratat
• ajuta la ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de vârstă și de sarcină
• bun in întreținerea unghiilor, unghii crăpate, casante sau care se despică
• efect antipigmentar si antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
• bun dispersant pentru pigmenți și conferă luciu produselor de machiaj
• utilizat in formularea demachiantelor si a compozițiilor de machiaj
• foarte benefic in îngrijirea pielii afectate de fisuri, crăpături, iritații
• foarte indicat in tratamente destinate combaterii căderii părului
• bun emolient și nutritiv, ușor cicatrizant și calmant
• unul dintre cele mai vâscoase uleiuri vegetale

Proprietăți:
Uleiul vegetal de Ricin are capacitatea de a stopa căderea părului, fiind probabil cel mai eficient ulei pentru un păr des și sănătos. Renumit pentru proprietățile de regenerare și fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrănește și hidratează tegumentele. 
  
Caracteristici:
Uleiul de Recin este unul dintre cele mai vâscoase uleiuri vegetale, bun fortifiant pentru păr, gene, unghii, promovează creșterea părului, are un efect emolient și nutritiv fiind antibacterian datorită conținutului mare în acid ricinoleic, este un bun antipigmentar si are un ușor efect cicatrizant și calmant. Uleiul de Ricin  este un bun dispersant pentru pigmenți și conferă luciu produselor de machiaj (ruj) fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora fiind un bun regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic

♦ Avertisment: 
Indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Mentiune:
Inaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie fisa produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente, pulberi bioactive sau uleiuri esentiale nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala !
 
Video info: afla mai multe despre utilizarile si beneficiile uleiului vegetal de Ricin !

 
♦ Principalele moduri de utilizare pentru uleiurile vegetale presate la rece !
Uleiurile vegetale presate la rece sunt utilizate ca remedii naturale datorită numeroaselor beneficii aduse organismului. Pentru a beneficia de efectele acestora, afla mai multe detalii despre principalele moduri de administrare a uleiurilor vegetale în cosmetica si aromaterapie, dar și precauțiile pe care trebuie să le ai în vedere in timpul utilizarii lor !

♦ Ce sunt uleiurile vegetale?
Uleiul presat la rece este un ulei care a fost obtinut prin utilizarea unei tehnologii ce utilizeaza un regim termic redus. Din acest motiv, uleiul presat la rece este considerat unul de calitate superioară. In mod traditional la nivel mondial uleiul se extrage din seminte oleaginoase: soia, floarea soarelui, alte surse ca : maslinele sau porumbul. Alte plante se foloseau mai ales in domeniu tehnic cum ar fi: rapita sau inul. In ultima vreme, datorita cercetarilor, s-a ajuns ca uleiul sa se poata extrage aproape din orice planta, in special din semintele acesteia, care concentreaza in mod natural cea mai mare cantitate de grasimi si principii bioactive. Uleiurile vegetale sunt compuși organici extrași din semințele sau alte părți ale unei plante. Diferența dintre uleiurile esențiale și cele vegetale o constituie faptul că cele din urmă conțin grăsimi și nu sunt volatile (nu se evaporă). La fel ca uleiurile esențiale, nici uleiurile vegetale nu sunt solubile în apă. Având în vedere faptul că uleiurile vegetale constituie o componentă importantă a aromaterapiei , ar trebui să ținem seama de calitatea lor. Specialiștii recomandă să alegem uleiuri vegetale de o calitate superioară, la fel cum alegem uleiuri esențiale de calitate superioară. Uleiurile vegetale de calitate sunt cele obținute prin presare la rece, deoarece în acest mod se diminuează orice modificare a proprietăților naturale ale uleiului. Uleiurile vegetale conțin vitamine și minerale și au multe proprietăți terapeutice. Cu cât gradul de procesare este mai mare, cu atât vor fi asimilate mai puține vitamine în corpul uman. De aceea, este bine să evităm uleiurile vegetale rafinate. Prin rafinare, uleiurile vegetale sunt tratate chimic pentru a-și schimba culoarea, mirosul, consistența.

♦ Ce uleiuri vegetale se folosesc în cosmetica si aromaterapie?
Există o varietate largă de uleiuri vegetale care pot fi folosite în cosmetica, aromaterapie, sau pentru diluarea uleiurilor esențiale. Unele dintre ele pot fi folosite singure, fără a fi combinate. Altele se recomandă a fi combinate cu alte uleiuri vegetale, datorită faptului că au un miros prea puternic sau o consistență prea grea. Cele mai întrebuințate uleiuri vegetale în cosmetica sau aromaterapie sunt: uleiul din sâmburi de piersica, uleiul din sâmburi de caise, cel de sâmburi de struguri, migdale, etc. Aceste uleiuri vegetale au o consistență ușoară și se absorb rapid în piele, fără a lăsa senzația de uleios. Aroma uleiurilor vegetale pure este abia perceptibilă, deci nu o va acoperi pe cea a uleiurilor esențiale. Alte uleiuri folosite în cosmetica sau aromaterapie includ uleiul de avocado, de cocos (mai ales cel fracționat), de alune sau de germeni de grau. Acestea fiind zise, vă invităm acum să vă alegeți uleiul dvs vegetal preferat, precum și uleiurile esențiale care să il acompanieze, și astfel să vă bucurați de un masaj aromaterapeutic reconfortant !

♦ Administrare Uz Extern : 

 • Pentru Ten | Uleiurile vegetale pure se pot utiliza pentru ten. Emolient, catifelează, regenerează, hidratează și purifică pielea. Reface țesutul lezat si oferă elasticitate și suplețe pielii. Selectati din oferta noastra uleiul vegetal potrivit pentru tenul dvs !

• Pentru Păr | Uleiurile vegetale pure se pot utiliza pentru intretinerea parului. Hidratează firul de păr. Ideal pentru măști sau adăugat în șampon împotriva căderii părului. Ajută la creșterea firului de păr. Oferă strălucire părului. Selectati din oferta noastra uleiul vegetal potrivit pentru parul dvs !

• Pentru Corp | Uleiurile vegetale pure se pot utiliza ca ulei corporal. Hidratează intens pielea. Stimulează circulația slabă. Menține apa în celule garantând hidratarea pielii.
Protejează țesutul de factorii externi. Selectati din oferta noastra uleiul vegetal potrivit pentru corpul dvs !

• Masaj | masajul cu ulei esențial diluat în ulei vegetal (migdale, cocos, avocado, măsline, pirsica, caise, etc.). Cantitățile diferă în funcție mai multe aspecte, dar în general se ține cont de vârsta persoanei pe care se va aplica uleiul, perioada de timp în care se va aplica amestecul și felul problemei. Totodată, țineți minte ca întotdeauna să testați întâi răspunsul pielii și al organismului la fiecare ulei, diluând mai tare, iar apoi să reveniți la concentrația potrivită pentru dumneavoastră.

♦ Administrare Uz Intern :

• Ingerare | Va atentionam că această metodă de administrare este recomandata doar la sfatul și sub supravegherea unui specialist,
 numai pe termen scurt și pentru probleme punctuale de sanatate. Această metodă e recomandata a se face doar la nevoie (boală), dar pentru perioade scurte de timp și sub supravegherea unui specialist. În acest caz, este absolut necesar să folosiți doar uleiuri esențiale de calitate, diluate in uleuri vegetale. Pentru a evita iritarea mucoaselor tractului digestiv, uleiurile esențiale trebuie combinate cu miere sau ulei vegetal (de avocado, de măsline etc). Uleiurile esențiale nu trebuie folosite intern mai mult de 3 săptămâni. Nu administrati niciodată copiilor sau femeilor insarcinate, uleiuri esențiale ca uz intern, dacă acest lucru nu v-a fost prescris de medic !   


♦ Diverse utilizari in :
• parfumuri, apă de toaletă: ulei esențial + alcool
• soluții împotriva insectelor: ulei esențial + ulei vegetal
• adăugate în șampoane și alte articole de îngrijire a părului
• adăugate în creme, loțiuni, geluri de duș
• pentru reîmprospătarea pot-pourrie- urilor
• etc !

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs. sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

♦ Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele uleiurior vegetale difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala. Atentie ! Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
 

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu organismul tau. Achiziționați acum de la Nutramax  mașini de încapsulat, capsule, flacoane sau diverse accesorii farmaceutice, astfel veti avea acasă, propria dvs. farmacie bio, avand acum ocazia unică de a vă prepara rețetele voastre preferate din uleiuri vegetale pure 100% !


♦ Ulei de Ricin | Uz Cosmetic | 100ml (Ricinus Communis)

Ricinul este o plantă anuală ornamentală, răspândită în zonele tropicale dar și în cele cu climat temperat. Tulpina are culoare verde sau roșie, florile sunt de un roșu intens, iar fructul este o capsulă ce conține 3 semințe bogate în ulei. Uleiul de ricin mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.

Uleiul de Ricin virgin este obtinut prin presarea la rece a semintelor de Ricin. Uleiul de Ricin este ales de milioane de persoane pentru capacitatea sa de înfrumuseţare a părului şi pielii. Faima sa se datorează capacității sale de a stopa căderea părului, fiind probabil cel mai eficient ulei pentru un păr des și sănătos. Renumit pentru proprietățile de regenerare și fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrănește și hidratează tegumentele. 

Se spune ca Uleiul de Ricin era folosit pentru fortificarea parului, a unghiilor și a genelor de către însăși Cleopatra. Datorită beneficiilor sale remarcabile pentru păr, este utilizat pentru tratamente capilare complexe, eficiente, cu efecte rapide. Uleiul de ricin împiedică dezvoltarea bacteriilor de la nivelul pielii, tratarează afecțiuni precum acneea, petele maronii, dermatitele sau infecțiile fungice.

♦ Compozitie:
 Ulei vegetal pur obtinut din seminte de Ricin (Ricinus Communis)
 Produs provenit din ferme agricole care practica agricultura sustenabila !
 Informatii suplimentare despre agricultura sustenabila gasiti : 
aici  !
 Ulei vegetal de Ricin cu un continut 100% natural !
• Ulei vegetal terapeutic pur, obtinut prin metoda de presare la rece !
 Grad farmaceutic, fara adaos de arome, coloranti sau alti aditivi chimici de umplutura !


♦ Proprietati organoleptice:
• Aspect: lichid uleios
• Culoare: galben pal
• Miros: neutru, inodor

♦ Fisa produs:
• Importat | Ambalat | Distribuit : Nutramax Trade srl
• Prezentare: Flacon brun cu dop si picurator
• Greutate Neta: 100 ml | grad farmaceutic
• Tara de provenienta: Anglia | Tara de origine: India
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !
• Ulei Vegetal Pur | Produs Biologic Activ | Premium Quality !

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

♦ Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va urgent medicului d-voastră. Efectele pulberilor organice sau a uleiurilor vegetale, difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Ulei de Avocado | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
23,75 lei

Ulei din seminte de Struguri | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
17,95 lei

Ulei din samburi de Caise | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
18,85 lei

Ulei din sambari de Piersica | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
19,95 lei

Ulei din Germeni de Grau | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
21,75 lei