IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Ulei de Cocos Fractionat | Presat la rece | 100% Natural

Cod : NTX-340

/ Opinia ta
NOU

Uleiul de Cocos Fractionat păstrează toate beneficiile hidrante, faimoase ale uleiului de cocos, fără a avea miros sau textura solidă obișnuită. Încorporat în creme, șampoane sau aplicat direct, hrănește eficient pielea, oferă volum și strălucire părului. Un ingredient perfect pentru diluția uleiurilor esențiale, facilitează absorbția acestora, nu are miros și se absoarbe repede în piele.
In stoc
Lot nr: UVSCF0321 | Expira la: 03.2023
24,95 lei

Comanda prin telefon la 0721.119.878 | Luni - Vineri 09:00 - 15:00

* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS OBTINUT DIN AGRICULTURA SUSTENABILA
* PRODUS FARA ADITIVI - COLORANTI SAU CONSERVANTI
* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg
Uleiurile vegetale pure sunt recunoscute pentru proprietățile lor terapeutice, fiind utilizate cu mult succes in cosmetică, in medicină sau ca suplimente alimentare. Iată cateva dintre beneficiile uleiului vegetal de Cocos Fractionat :

Recomandări:
• produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr  
• este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice:
• combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele
• ca ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului
• îngrijirea tenului mixt sau gras
• creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream
• demachiant bifazic, lapte demachiant
• pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun”
• ca ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor
• în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj
• pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr
• ca bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale
• ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide
• ca bază pentru parfumuri de puls
• ca bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice

Proprietăți:
Uleiul vegetal de Cocos Fractionat  are un puternic efect : hidratant, regenerator, protector, antirid, antiacneic, calmant.
Are o textură foarte ușoară și mătăsoasă, se simte extrem de plăcut pe piele, este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei, este potrivit pentru toate tipurile de ten. Imbunătățește penetrarea substanțelor active în piele, nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele. Nu este comedogen, spre deosebire de uleiul de cocos, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură, se emulsifică ușor, este foarte stabil oxidativ, suportă încălzirea, lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat, este obținut exclusiv din ulei de cocos.

♦ Caracteristici:
Uleiul de cocos fractionat poate fi folosit la ingredient pentru prepararea serumurilor faciale, in creme, emulsii, lotiuni pentru ingrijirea corpului dupa sau inainte de expunerea la soare. Folosirea uleiului fractionat de cocos in combinatie cu uleiurile esentiale, imbunatateste penetrarea ingredientelor active ale acestora in piele. Uleiul de cocos fractionat este un ulei ușor, subțire și mătăsos, cu o textură catifelată, fiind un excelent purtător de uleiuri esențiale !

Avertisment: 
Indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 ♦ Mentiune:
Inaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie fisa produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente, pulberi bioactive sau uleiuri esentiale nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala !
Video info: afla mai multe despre utilizarile si beneficiile uleiului vegetal de Cocos Fractionat !

 
Principalele moduri de utilizare pentru uleiurile vegetale presate la rece !
Uleiurile vegetale presate la rece sunt utilizate ca remedii naturale datorită numeroaselor beneficii aduse organismului. Pentru a beneficia de efectele acestora, afla mai multe detalii despre principalele moduri de administrare a uleiurilor vegetale în cosmetica si aromaterapie, dar și precauțiile pe care trebuie să le ai în vedere in timpul utilizarii lor !

Ce sunt uleiurile vegetale?
Uleiul presat la rece este un ulei care a fost obtinut prin utilizarea unei tehnologii ce utilizeaza un regim termic redus. Din acest motiv, uleiul presat la rece este considerat unul de calitate superioară. In mod traditional la nivel mondial uleiul se extrage din seminte oleaginoase: soia, floarea soarelui, alte surse ca : maslinele sau porumbul. Alte plante se foloseau mai ales in domeniu tehnic cum ar fi: rapita sau inul. In ultima vreme, datorita cercetarilor, s-a ajuns ca uleiul sa se poata extrage aproape din orice planta, in special din semintele acesteia, care concentreaza in mod natural cea mai mare cantitate de grasimi si principii bioactive. Uleiurile vegetale sunt compuși organici extrași din semințele sau alte părți ale unei plante. Diferența dintre uleiurile esențiale și cele vegetale o constituie faptul că cele din urmă conțin grăsimi și nu sunt volatile (nu se evaporă). La fel ca uleiurile esențiale, nici uleiurile vegetale nu sunt solubile în apă. Având în vedere faptul că uleiurile vegetale constituie o componentă importantă a aromaterapiei , ar trebui să ținem seama de calitatea lor. Specialiștii recomandă să alegem uleiuri vegetale de o calitate superioară, la fel cum alegem uleiuri esențiale de calitate superioară. Uleiurile vegetale de calitate sunt cele obținute prin presare la rece, deoarece în acest mod se diminuează orice modificare a proprietăților naturale ale uleiului. Uleiurile vegetale conțin vitamine și minerale și au multe proprietăți terapeutice. Cu cât gradul de procesare este mai mare, cu atât vor fi asimilate mai puține vitamine în corpul uman. De aceea, este bine să evităm uleiurile vegetale rafinate. Prin rafinare, uleiurile vegetale sunt tratate chimic pentru a-și schimba culoarea, mirosul, consistența.

Ce uleiuri vegetale se folosesc în cosmetica si aromaterapie?
Există o varietate largă de uleiuri vegetale care pot fi folosite în cosmetica, aromaterapie, sau pentru diluarea uleiurilor esențiale. Unele dintre ele pot fi folosite singure, fără a fi combinate. Altele se recomandă a fi combinate cu alte uleiuri vegetale, datorită faptului că au un miros prea puternic sau o consistență prea grea. Cele mai întrebuințate uleiuri vegetale în cosmetica sau aromaterapie sunt: uleiul din sâmburi de piersica, uleiul din sâmburi de caise, cel de sâmburi de struguri, migdale, etc. Aceste uleiuri vegetale au o consistență ușoară și se absorb rapid în piele, fără a lăsa senzația de uleios. Aroma uleiurilor vegetale pure este abia perceptibilă, deci nu o va acoperi pe cea a uleiurilor esențiale. Alte uleiuri folosite în cosmetica sau aromaterapie includ uleiul de avocado, de cocos (mai ales cel fracționat), de alune sau de germeni de grau. Acestea fiind zise, vă invităm acum să vă alegeți uleiul dvs vegetal preferat, precum și uleiurile esențiale care să il acompanieze, și astfel să vă bucurați de un masaj aromaterapeutic reconfortant !

♦ Administrare Uz Extern : 

 • Pentru Ten | Uleiurile vegetale pure se pot utiliza pentru ten. Emolient, catifelează, regenerează, hidratează și purifică pielea. Reface țesutul lezat si oferă elasticitate și suplețe pielii. Selectati din oferta noastra uleiul vegetal potrivit pentru tenul dvs !

• Pentru Păr | Uleiurile vegetale pure se pot utiliza pentru intretinerea parului. Hidratează firul de păr. Ideal pentru măști sau adăugat în șampon împotriva căderii părului. Ajută la creșterea firului de păr. Oferă strălucire părului. Selectati din oferta noastra uleiul vegetal potrivit pentru parul dvs !

• Pentru Corp | Uleiurile vegetale pure se pot utiliza ca ulei corporal. Hidratează intens pielea. Stimulează circulația slabă. Menține apa în celule garantând hidratarea pielii.
Protejează țesutul de factorii externi. Selectati din oferta noastra uleiul vegetal potrivit pentru corpul dvs !

• Masaj | masajul cu ulei esențial diluat în ulei vegetal (migdale, cocos, avocado, măsline, pirsica, caise, etc.). Cantitățile diferă în funcție mai multe aspecte, dar în general se ține cont de vârsta persoanei pe care se va aplica uleiul, perioada de timp în care se va aplica amestecul și felul problemei. Totodată, țineți minte ca întotdeauna să testați întâi răspunsul pielii și al organismului la fiecare ulei, diluând mai tare, iar apoi să reveniți la concentrația potrivită pentru dumneavoastră.

♦ Administrare Uz Intern :

• Ingerare | Va atentionam că această metodă de administrare este recomandata doar la sfatul și sub supravegherea unui specialist,
 numai pe termen scurt și pentru probleme punctuale de sanatate. Această metodă e recomandata a se face doar la nevoie (boală), dar pentru perioade scurte de timp și sub supravegherea unui specialist. În acest caz, este absolut necesar să folosiți doar uleiuri esențiale de calitate, diluate in uleuri vegetale. Pentru a evita iritarea mucoaselor tractului digestiv, uleiurile esențiale trebuie combinate cu miere sau ulei vegetal (de avocado, de măsline etc). Uleiurile esențiale nu trebuie folosite intern mai mult de 3 săptămâni. Nu administrati niciodată copiilor sau femeilor insarcinate, uleiuri esențiale ca uz intern, dacă acest lucru nu v-a fost prescris de medic !   


Diverse utilizari in :
• parfumuri, apă de toaletă: ulei esențial + alcool
• soluții împotriva insectelor: ulei esențial + ulei vegetal
• adăugate în șampoane și alte articole de îngrijire a părului
• adăugate în creme, loțiuni, geluri de duș
• pentru reîmprospătarea pot-pourrie- urilor
• etc !

Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs. sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele uleiurior vegetale difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala. Atentie ! Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu organismul tau. Achiziționați acum de la Nutramax  mașini de încapsulat, capsule, flacoane sau diverse accesorii farmaceutice, astfel veti avea acasă, propria dvs. farmacie bio, avand acum ocazia unică de a vă prepara rețetele voastre preferate din uleiuri vegetale pure 100% !


♦ Ulei Cocos Fractionat | Cocos Nucifera | Uz Cosmetic | 100ml (Caprilis Oil)

Arborele de Cocos este originar din zona Oceanului Indian, iar datorită importanței sale în industria cosmetică, este cultivat și în zona tropicală. În limba portugheză, cocos se traduce “maimuță” deoarece nuca de cocos seamănă cu fața unei maimuțe. Este unul din cele mai utilizate uleiuri în fabricarea săpunurilor și balsamurilor, în tratamentele aromaterapeutice, în relaxarea mentală și pentru alinarea mai multor tipuri de dureri.

Uleiul de Cocos Fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Uleiul de Cocos Fractionat păstrează toate beneficiile hidrante, faimoase ale uleiului de cocos, fără a avea miros sau textura solidă obișnuită. Încorporat în creme, șampoane sau aplicat direct, hrănește eficient pielea, oferă volum și strălucire părului. Un ingredient perfect pentru diluția uleiurilor esențiale, facilitează absorbția acestora, nu are miros și se absoarbe repede în piele.

♦ Compozitie:
 Ulei vegetal pur obtinut din ulei de Cocos (Caprilis Oil)
 Produs provenit din ferme agricole care practica agricultura sustenabila !
 Informatii suplimentare despre agricultura sustenabila gasiti : 
aici  !
 Ulei vegetal de Cocos fractionat cu un continut 100% natural !
• Ulei vegetal terapeutic pur, obtinut prin metoda de presare la rece !
 Grad farmaceutic, fara adaos de arome, coloranti sau alti aditivi chimici de umplutura !


♦ Proprietati organoleptice:
Aspect: lichid uleios
Culoare: incolor
Miros: fara miros

Fisa produs:
• Importat | Ambalat | Distribuit : Nutramax Trade srl
• Prezentare: Flacon brun cu dop si picurator
• Greutate Neta: 100 ml | grad farmaceutic
• Tara de provenienta: Anglia | Tara de origine: Filipine
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !
• Ulei Vegetal Pur | Produs Biologic Activ | Premium Quality !

Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va urgent medicului d-voastră. Efectele pulberilor organice sau a uleiurilor vegetale, difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Ulei de Avocado | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
23,75 lei

Ulei din seminte de Struguri | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
17,95 lei

Ulei din samburi de Caise | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
18,85 lei

Ulei din sambari de Piersica | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
19,95 lei

Ulei din Germeni de Grau | Presat la rece | 100% Natural

Sfatul nostru: faceți economii substanțiale concepând propriile dvs produse de ingrijire corporala pe baza de uleiuri vegetale, care sunt uleiuri pure, 100% bioactive. Lasati-va invaluiti de senzatii deosebite provenite din ingrediente unice, alese cu grija, obtinute cu o minima interventie a omului, uleiuri vegetale care actioneaza in deplina armonie cu[...]
21,75 lei