IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Vas Mic Ceramica | Aromaterapie

Cod : NTX-344

/ Opinia ta

Vas pentru aromaterapie confectionat din ceramica, diverse culori. Primiti un vas aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Dimensiuni: 7 x 6 x 5,5 cm. Vasele de aromaterapie sunt cele mai simple instrumente de difuzare a uleiurilor parfumate si pot fi folosite atat la birou cat si acasa. Ideal pentru decorul oricarei locuinte si perfect ca dar, aromatizorul asigura difuzarea uniforma a uleiurilor parfumate preferate, raspandind in atmosfera arome echilibrate.
Stoc epuizat
Lot nr: VMCS0421 | Expira la: 04.2023
12,75 lei

* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
LIVRARE RAPIDA - 24/48h
TRANSPORT GRATUIT
COMENZI TELEFONICE
https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg

 In cazul utilizari uleiurilor parfumate, va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
• A nu se lasa nesupravegheat !
• A nu se lasa la indemana copiilor !
• A nu se depasi cantitatea recomandata !
• A se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !

Avertisment: 
Indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 ♦ Mentiune:
Inaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie fisa produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente, pulberi bioactive sau uleiuri esentiale nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala !
 
► Video info: afla mai multe despre modul de utilizare a uleiurilor parfumate pentru aromaterapie !

Modul de utilizare a uleiurilor parfumate în aromatizor este foarte simplu. In partea superioară a vasului se pune apă impreuna cu cateva picaturi din esența dvs preferata de aromaterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care prin incalzire va evapora amestecul parfumat, eliberând astfel mirosul esenței in incapere.

♦ Mod de utilizare :
• Umpleti partea superioara adancita a vasului de aromoterapie cu apa.
• Turnati apoi 3-5 picaturi de ulei parfumat in apa din vas.
• Aprindeti o lumanare-pastila si asezati-o în partea de jos a aromatizorului.
• Relaxati-va si bucurati-va de aromele dumneavoastră preferate!
• A nu se lasa nesupravegheat. A nu se lasa la indemana copiilor.
 Depozitati si pastrati produsul in ambalajul original intr-un loc uscat !

 • Difuzare cu caldura | Difuzarea de aromaterapie cu caldura  este reprezentata de un suport ceramic prin care o lumanare incalzeste un recipient cu apa si ulei esential, iar aroma este astfel difuzata in incapere. Practic acest lucru se face prin adăugarea unei mici cantități de apă și a 5 picături de ulei esențial !

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

♦ Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele uleiurior esentiale difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
 

♦ VAS MIC CERAMICA | AROMATERAPIE 

Vasul mic pentru aromaterapie este confectionat din ceramica cu diverse culori. Primiti un vas aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Dimensiuni: 7 x 6 x 5,5 cm. Vasele de aromaterapie sunt cele mai simple instrumente de difuzare a uleiurilor parfumate si pot fi folosite atat la birou cat si acasa. Ideal pentru decorul oricarei locuinte si perfect ca dar, aromatizorul asigura difuzarea uniforma a uleiurilor parfumate preferate, raspandind in atmosfera arome echilibrate.

Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți să vă relaxați, să vă schimbați dispoziția sau, pur și simplu, să înmiresmați o încăpere, utilizați uleiurile de aromoterapie pentru efecte imediate. Efect calmant, parfumare ambientala, relaxare. Relaxati-va si bucurati-va de aromele dumneavoastră preferate !

 Atentionare:
• Pretul contine TVA si se refera la un vas mic de ceramica pentru aromaterapie !


♦ Mod de utilizare uleiuri parfumate în aromatizor:
• Umpleti partea adancita a vasului de aromoterapie cu apa.
• Turnati 3-5 picaturi de ulei parfumat.
• Aprindeti o lumanare-pastila si asezati-o în partea de jos a aromatizorului.
• Relaxati-va si bucurati-va de aromele dumneavoastră preferate!
• A nu se lasa nesupravegheat. A nu se lasa la indemana copiilor.

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

♦ Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor, pulberilor organice sau a uleiurilor esentiale, difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Ulei parfumat de Violete | 10ml

♦ ULEI PARFUMAT DE VIOLETE | UZ EXTERN - AROMATERAPIE | 10ML  Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți să vă relax[...]
6,85 lei

Ulei parfumat de Iasomie | 10ml

♦ ULEI PARFUMAT DE IASOMIE | UZ EXTERN - AROMATERAPIE | 10ML  Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți să vă [...]
6,85 lei

Ulei parfumat de Lavandă | 10ml

♦ ULEI PARFUMAT DE LAVANDA | UZ EXTERN - AROMATERAPIE | 10ML  Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți să vă [...]
6,85 lei

Ulei parfumat de Fructul Pasiunii | 10ml

♦ ULEI PARFUMAT DE FRUCTUL PASIUNII | UZ EXTERN - AROMATERAPIE | 10ML  Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți[...]
6,85 lei

Ulei parfumat de Briza Marina | 10ml

♦ ULEI PARFUMAT DE BRIZA MARINA | UZ EXTERN - AROMATERAPIE | 10ML  Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți să[...]
6,85 lei