♦ Aparat pentru fermentare Tempeh | 1Kg
Aparat cu fermentare controlata pentru producera de Tempeh proaspat. Cu ajutorul acestui aparat dar si a fermentilor specifici se pot obtine pana la 1.2 kg de Tempeh proaspat. Consumul zilnic de Tempeh proaspat, are un efect benefic dovedit asupra stării generale de sănătate a organismului !
Tempeh, este un aliment din soia cu un conținut ridicat de proteine, care a provenit din Indonezia acum mii de ani. Din anii 1970, a devenit disponibil în Occident, cand tempeh a devenit astfel un înlocuitor obișnuit al cărnii în gătitul vegetarian și vegan. Tempeh este o substanță asemănătoare prăjiturii făcută din soia gătită și ușor fermentată. După fermentare, boabele de soia se formează într-o pastă similară cu un burger vegetal foarte ferm sau un bloc. Tempeh este o proteină vegetala care este încărcată de fibre, vitamine, minerale, cu multe beneficii probiotice.
Tempeh este o alternativa excelenta ca inlocuitor pentru carne, fiind extrem de preferat de catre vegetarienii din intreaga lume, dar in acelasi timp, el este nelipsit din dieta zilnica a asiaticilor. Tempeh-ul are un gust ușor sărat cu o aromă de nuci, pământ, care uneori este descrisă ca asemănătoare cu ciupercile. Oferă o bază neutră pentru aproape orice fel de mâncare, luând cu ușurință aroma unui sos sau a condimentelor.
Inlocuitor vegetal de exceptie pentru carne !
♦
Avantajele consumului zilnic de Tempeh !
Tempeh
contine cantitati mari de probiotice, probioticele au fost, de asemenea, asociate cu imbunatatiri majore ale imunitatii, sanatatii mintale si au dus chiar scaderea semnificativa a nivelului de colesterol din sange. Tempeh mai contine antibiotice naturale, promoveaza sanatatea gastrointestinala, avand in plus proprietati imuno-modulatoare si de stimulare a imunitatii. Tempeh restaureaza si sustine echilibrul tractului digestiv, si a unui intestin sanatos !
♦
Alte avantaje majore ale consumului de Tempeh :
• reduce si tine sub control colesterolul
• reduce semnificativ trigliceridele si LDL sau colesterolului "rau"
• creste semnificativ nivelul de HDL sau colesterolul "bun"
• sporeste numarul de celule rosii din sange
• mareste densitatea oaselor si sutine sistemul osteo-articular
• reduce simptomele critice ale menopauzei
• ofera proteine vegetale pentru cresterea muschilor
• reduce spasmele musculare, repara si construieste tesutul muscular
• util in tratamentul cancerului si bolilor inflamatorii
• promoveaza activ pierderea in greutate
• gestioneaza eficent hipertensiunea arteriala
• reduce inflamatia prezenta in organism
• imbunatateste sanatatea creierului
• contine fibre dietetice care ajuta la eliminarea toxinelor din colon, etc !
• Starter - ferment pentru Natto | 10gr | gasiti aici !
•
Pagina este in curs de actualizare. Va rugam reveniti !