Produse 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://i18.servimg.com/u/f18/19/17/38/41/cos_11.jpg
                                                                                     
Alegerea produselor:
Dupa ce v-ati logat in contul dvs de utilizator Nutramax, folositi meniul din partea stanga a site-ului, navigati prin categoriile de produse exact ca si cum ati merge printre rafturile unui magazin real. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Cumpara pentru a pune produsul respectiv in cosul de cumparaturi.
In acest moment veti fi directionat automat, in pagina cosului de cumparaturi pentru a vedea ce aveti acolo.

Odata ajuns aici aveti posibilitatea sa modificati cantitatile, sa renuntati la unul sau chiar la toate produsele selectate, sa reveniti in magazin pentru a va continua cumparaturile sau sa mergeti spre casa apasand butonul: Continua Comanda.
Pentru a vedea valoarea totala a comenzii dupa ce ati modificat cantitatea dorita trebuie sa apasati butonul: Modifica

Plasarea comenzii:
Odata ce ati terminat de adaugat in cos toate produsele pe care le doriti pasul urmator este sa plasati comanda ferma iar prin apasarea buntonului: Continua Comanda
Din acest moment incepe procesul de comanda efectiva care in mod normal nu va dura mai mult de 2-3 minute.

Prin urmare, a venit momentul in care trebuie sa facem cunostinta ca sa stim cui trimitem produsele.
Aveti la dispozitie mai multe modalitati de a ne transmite datele dumneavoastra dupa cum urmeaza:
a. Daca sunteti un client nou, atunci trebuie sa completati datele din formular si sa va inregistrati pe site-ul nostru.
b. Daca sunteti client, introduceti email-ul si parola dvs, apoi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit in trecut.
Dupa completarea datelor dvs de facturare si livrare apasati butonul: Continua
 

Alegerea adresei de livrare:  aici alegeti adresa de livrare apasand butonul: Livreaza aici

Alegerea modalitatii de plata si transport:
Puteti alege sa platiti prin Internet Banking, cu ordin de plata sau la livrare. Selectati una din cele 3 modalitati de plata care va convine dvs. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca noi consideram ca este nevoie. In cazul metodei de transport, selectati si apasati butonul : Livrare Fan Courier
Pentru continuarea comenzii dorite, apasati butonul: Confirmare

Confirmarea si trimiterea comenzii:
In aceasta sectiune aveti ocazia de a verifica toate informatiile aferente comenzii dvs, precum si posibilitatea de modificare a acestor informatii. La final bifati rubrica: Sunt de acord cu termenii si conditiile,  apoi apasati butonul: Trimit comanda ... si gata. Comanda dvs a fost finalizata. Acum aveti posibilitatea de a vizualiza comanda efectuata in rubrica: Istoric comenzi, starea actuala a comenzii, dar si factura proforma, apasand butonul: Vezi factura proforma

Salvarea datelor si trimiterea comenzii:
Dupa fiecare comanda plasata, datele de facturare si livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea in sectiunea: Info comenzi, statusul acesteia in timp real, consultantul de vanzari care se ocupa de comanda dvs, continutul comenzii, data de livrare stabilita, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele. Din acest moment veti primi foarte curand (de multe ori imediat) un e-mail de confirmare a comenzii precum si un apel telefonic din partea unuia dintre consultatii nostri de vanzari pentru a confirma comanda efectuata la noi !

â–º Pentru informatii suplimentare sau alte nelamuriri va stam la dispozitie !              
                          
                             Cu stima,

   

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru