Produse 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produse Gama Gemo-Life Pulberi Gemoterapice


https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/13910.jpg

Ce este gemoterapia?

Gemoterapia provine din terapiile stravechi chinezesti iar prefixul “gemo”
provine din cuvantul “gemme” care inseamna mugur, germen sau piatra pretioasa.
Evident ca numele se refera la primele doua cuvinte: mugur si germen.

https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/gemote10.jpg

Gemoterapia este o modalitate de tratament naturist, descoperita si initiata de Dr. Pol Henry din Belgia, parintele gemoterapiei moderne, fundamentata stiintific, care a utilizat pentru prima data, ca metoda de tratament, substante vegetale de origine embrionara.  

Gemoterapia este o noua ramura a medicinii moderne naturiste, care ne ajuta sa tratam anumite afectiuni si să ne mentinem în forma, sanatosi si tineri, cu ajutorul unor germeni din plante. Gemoterapia este o noua abordare a fitoterapiei, de care nu foarte multi dintre noi au aflat, dar care, de multe ori, ne poate ajuta în tratarea multor afectiuni si probleme.

https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/mic_10.jpg

Cum actioneaza gemoterapia?
Gemoterapia este o noua abordare a fitoterapiei, in principiu. Asadar, gemoterapia este o stiinta moderna care se aplica în patologia umana foarte bine. Prescrierea produselor gemoterapice tine cont de cauzele afectiunilor, si administrarea acestor produselor gemoterapice trebuie sa fie făcuta pe o perioada de cateva luni, pentru a se constata adevarate imbunatatiri ale starii de sanatate. Dar cel mai mare beneficiu al gemoterapiei este faptul ca: gemoterapia actioneaza in mod profund, non invaziv, fara reacÈ›ii adverse !

Gemoterapia, de fapt, semnifica un concept terapeutic naturist total nou, care implica tesuturile embrionare ale plantelor ca: muguri, germeni, mladite, amenți, scoarta de pe ramuri tinere, seva sau semințele, intr-un cuvant, tot ce intra in aceasta categorie de fapt.

https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/mana_11.jpg

Samanta unei plante este inactiva pana cand intalneste mediul propice de a se dezvolta. Astfel, atunci cand incep sa se dezvolte, germenii si vlastarii formeaza tesuturi ce au o capacitate foarte mare de inmagazinare a energiei, pregatindu-se pentru etapa de crestere. La fel se intampla si in cazul mugurilor sau mladitelor tinere, acestea avand tesuturi speciale, foarte tinere, cu puteri miraculoase pentru sanatate.

Terapia cu germeni si vlastari in cazul produselor noastre, se administreaza sub forma de pulbere. In acest caz, germenii si vlastarii sub forma de pulbere, se administreaza numai sublingual, cate o lingurita (3gr x 1/zi)  Pulberea bioactiva se Å£ine sub limba timp de cateva minute, dupa care se înghite cu apa.  Aceste plante tinere prezinta cea mai mare vitalitate din ciclul vietii lor. Pulberile bioactive gemoterapice, sunt obÅ£inute din germeni si vlastrari tineri, prelucrati în stare proaspata printr-o tehnologie speciala,  descrisa detaliat  aici !

                                                       http://i19.servimg.com/u/f19/19/17/38/41/aici12.png
       Procesarea germenilor si vlastarilor incepand cu germinarea si terminand cu
       etapa finala de ambalare este efectuata numai in Laboratoarele Nutramax !

Avantajele gemoterapiei !

Aceasta terapie revolutionara, utilizeaza plantele in forma lor foarte tanara ca: germeni, vlastari, muguri, mladite sau seminte, in starea lor naturala, fie sub forma de pulbere, sau conservate sub forma de extracte hidro-glicero-alcoolice. Deoarece aceste plante tinere contin substante puternic energizante, regeneratoare, stimulative si antioxidante, efectele lor sunt reflectate la nivelul intregului organism, atingand toate sistemele corpului uman.

https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/36171010.jpg

Laboratoarele Nutramax, va ofera in premiera, o noua gama de produse gemoterapice,
obtinute din germeni si vlastari tineri, sub forma unor pulberi bio-active. Gama de pulberi bio-active gemoterapice, oferita de compania noastra, are o concentraţie foarte mare de substanțe bio-active, fiind 100% naturale. Pulberile bio-active gemoterapice, nu conţin apa, alcool, glicerina, sau alti conservanţi si coloranţi artificiali ! Extracte gemoterapice, utilizate frecvent si intalnite la scara larga sunt : tincturile & maceratele glicerinice !

Substantele bio-active, cel mai des intalnite, in pulberile obtinute din germeni si vlastari sunt: enzimele, proteinele, vitaminele, mineralele, etc. Recoltarea plantelor se face in stare proaspata, fiind condiÅ£ia esentiala, obligatorie în gemoterapie, pentru obÅ£inerea unor produse gemoterapice, care conÅ£in toate principiile active organice ÅŸi anorganice. Daca vlastarii, mugurii, sufera un tratament termic mai mare de 45°C, atunci acestia îÅŸi reduc in mod semnificativ proprietatile lor benefice. Gemoterapia, pentru a fi eficienta, cu rezultate concrete pe o perioada lunga de timp, trebuie urmata consecvent timp de minim 3 luni !

                                                  https://i37.servimg.com/u/f37/19/17/38/41/harta_13.jpg

https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/top_1210.jpg

Tesuturile vegetale tinere in stare proaspata, sunt amenti, muguri, germeni, vlastari, mladite tinere, radicele, scoarta de ramuri tinere, seva, seminte care contin un complex impresionant de minerale, oligo-elemente, enzime, extrem de necesare functionalitatii normale a organismului si energia care sustine in fiecare an renasterea naturii. Corpul uman primeste astfel un dar nepretuit de la planeta pe care ne nastem, pamantul !

Pentru informatii suplimentare accesaţi link-urile de mai jos:
http://www.9am.ro
http://www.csid_1.ro
http://www.garbo.ro

http://www.csid_2.ro
https://www.wordpress.com
http://germeni.blogspot.ro
http://diversificare.ro   

 

 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru