Produse 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cantar Digital TS-200Click pe poza pentru galerie.
80,00 RON

Comenzi prin telefon:
0254.572.322 ; 0721.119.878 ;

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
pune comandă rapidă

Descriere produs: Cantar Digital TS-200

Cantarul Digital TS-200, poate fi utilizat cu usurinta pentru munca delicata de laborator, pentru diverse diete, in medicina, pentru pulberi, sau pentru cantarirea pietrelor pretioase si a bijuteriilor. In cazul dvs, recomandam produsul pentru uz domestic la cantarirea pulberilor sau a capsulelor gelatinoase, in cazul in care doriti sa preparati si sa incapsulati propia dvs formula din plante medicinale.

Caracteristici:
Dimensiuni cantar: Lungime: 125mm, Latime: 105mm, Inaltime: 20mm
Dimensiuni platforma de cantarire: Lungime: 100mm, Latime: 100mm.
Cantarul include doua platforme diferite pentru o cantarire generoasa !

Capacitate Minima: 0.1gr
Capacitate Maxima: 200gr
Precizie: 0.1gr
Greutate cantar: 200gr
Platforma cantarire din inox
Culoare: argintiu

Specificații :
Funcția: Of/On
Funcția: Tara

Auto Off:  in 60 secunde
Functia: Auto-Calibrare
Functia Unitati :  g / oz / ozt / dwt /
Ecran LCD: 45x15mm extra clar.
Alimentare: 2 x baterii AAA.

Bateriile sunt  inclus in pret,  fiind cadou din partea companiei Nutramax !
Garantie: 6 luni !

Specificaţii tehnice: Cantar Digital TS-200

Cele mai recente produse din categoria " Produse Gama Smart_Life Accesorii - Superalimente "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/569.png
In atentia utilizatorilor site-ului: www.nutramax.ro !
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.Înaintea achiziţionării oricărui produs al companiei Nutramax, va recomandam să cititi cu atentie prospectul produsului dorit. Informatiile si sfaturile legate de superalimente,pulberi organice sau suplimente alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii. Produsele noastre nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala. Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor si pulberilor organice difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata.
Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.
Atentie / Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea sc Nutramax Trade srl.